|
16.07.2023 16:08

Як Кароль та Могилевська: Осадча підтримала тренд колег та показала обличчя без макіяжу – вдома в прикрасах

Автор: Юлія Ящук

Героїня нашого матеріалу Катерина Осадча ніколи не зупиняється на досягнутому, тому нещодавно взялася за реалізацію важливого соціального проєкту “Родина для кожної дитини”. З цієї нагоди жінка поспілкувалася з першою леді України Оленою Зеленською, обговоривши важливі питання, які допоможуть сім’ям в усиновленні дитини.

У першому виписку телеведуча разом з командою та експертами обговорили форми виховання дітей в родинах, розвиток українських інтернатів та чому люди, які хочуть взяти дитину до своєї сім’ї не можуть довести справу до кінця.

Катерина Осашча

Чоловік Юрій Горбунов повністю підтримує кохану в нових починаннях та соціальних проєктах важливого значення, адже сам активно займається громадською діяльністю, збирає кошти для ЗСУ на благодійних заходах та надає звіт в дописах, куди направляється певна сума коштів.

Днями відома українська телеведуча Катерина Осадча змогла похизуватися природною вродою без макіяжу. Це вже стало своєрідним трендом в соціальних мережах, адже спочатку Кароль оприлюднювала домашні світлини без косметики, потім Могилевська на відпочинку в Одесі, а тепер Осадча у новому письмовому зверненні в Instagram-Stories.

Осадча підтримала тренд колег та показала обличчя без макіяжу

На світлині знаменитість широко посміхалася, де видніються стримані улюблені прикраси: кільце на пальці й срібні підвіски різного типу та оздоблення. Зірка 1+1 обговорила останню новину росії, яка присвячена Сімонян та Собчак, що тільки повеселила українців своєю версією.