|
17.07.2023 16:47

“Мальчішнік вже не той”: Кацурін показав, як пройшов його парубоцький вечір перед весіллям з Дорофєєвою

Кацурін досить цікавий чоловік, який до всього підходить з креативом, адже він є відомим ресторатором закордонної азійської кухні. Він дуже цікаво все влаштував у своєму житті, адже займається улюбленою справою, а також має відношення до шоу-бізнесу. І має гарних друзів із зіркового оточення. Найліпшим другом для Михайла є тревел-блогер Антон Птушкін, який, власне, й був на цьому парубоцькому дні.

Михайло Кацурін

До самого весілля пара молодят не афішувала жодних планів чи подій, адже вони не хотіли ділитися своїми новинами з публікою. І лише днями у своєму профілі в Instagram Кацурін опублікував серію фотографій, на яких зафіксований останній день його холостяцького життя після розлучення з Дашею. Свій парубочий вечір обранець Дорофєєвої вирішив провести з користю для оточення. Він святкував у компанії своїх зіркових друзів. Серед них були ліпший друг Антон Птушкін, бізнесмен Влад Буйвол та блогер Артемій Сурін.

Благодійність цього заходу залежить у тому, що компанія чоловіків відправилися у Чернігівську область, й саме там вони власноруч демонтували зруйнований окупантамии будинок, аби на його місці можна було побудувати новий. Серед розваг: приготування плову на вогні, катання на екскаваторі й тракторі заради нового майбутнього нашої країни.

“По перше, він більше не мальчішник, а парубоцький вечір.По-друге, дивовижний тренд цієї війни – видобувати користь з будь-якої події й сюрприз, який зробили мені друзі – гарний приклад. Замість класичної для такого приводу вечірки, хлопці зняли в оренду екскаватор, трактор з причепом, заколабились із districtone.foundation і відвезли мене на Чернігівщину демонтувати зруйнований окупантами будинок, щоб на його місці було побудовано новий” – написав під постом Михайло.

Насправді таких парубоцьких вечорів ніхто з публічних людей ще не робив, і вчинок Кацуріна та його відомих друзів дійсно неймовірно заслуговує уваги.