|
20.07.2023 16:04

“Ми це зробили”: Лілія Ребрик здійснила мрію 10-річної доньки Діани – політали та побачили море, як на долоні

Українська телеведуча, акторка театру та кіно Лілія Ребрик наважилася на екстрим з 10-річню донькою Діаною на відпочинку для того, аби здійснити мрію дівчинки.
Автор: Юлія Ящук

Нещодавно знаменитість повідомила, що вперше за період повномасштабного вторгнення поїхала з дітьми та батьками до відпустки за кордон. Ребрик щаслива, що змогла відірвати родину від усієї реальності в Україні та подарувати радість упродовж всіх днів відпочинку.

Цього разу героїня нашої статті розповсюдила ефектні кадри з донькою Діаною за парасейлінгом. Це була мрія її дитини, тому Лілія без вагань вирішила ощасливити дівчинку. Зірка задоволена, адже вони разом перебороли свої страхи, побачили прекрасні краєвиди в польоті та отримали масу незабутніх вражень.

Відео підписала зворушливими словами, мовляв, в такі моменти мама з донькою були разом та підтримували одна одну під час польоту над морем.

“І в морі, і над морем – тільки разом! Ми це зробили”, – зазначила Ребрик.

Однак не все так безхмарно, як може здаватися, на перший погляд. Зірці вже прилетіло від громадян України за радісні світлини відпочинку в Туреччині. Телеведуча закликала не рахувати її грошей, не засуджувати інших за веселі моменти та не думати про чуже життя. Варто вміти ловити приємні миті й насолоджуватися позитивом тут і зараз.

Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм та доньками

Додала, що для повної родинної атмосфери не вистачає коханого чоловіка Андрія, адже це перша поїздка дітей без голови сімейства. Молодша донька Поліна розплакалася тільки потяг рушив з місця. Втім, Лілія вже уявляє, якою теплою виявиться зустріч, коли вона з дівчатками повернеться додому та зможе обійняти свого чоловіка, а сестри тата.