|
20.07.2023 15:49

З’явився, не забарився: Потап показався на вулицях Одеси, поки Настя Каменських живе одна під Києвом

Як відомо, на момент початку повномасштабної війни Потапа разом зі своєю дружиною, матір’ю та тещею знаходився далеко від Батьківщини. Зіркова родина відпочивала в Іспанії, і лише через півроку Настя Каменських повернулася додому. Чого не можна було сказати про Олексія, який неодноразово потрапляв у скандал у зв’язку зі своїми переміщеннями по світу.

Потап з’явився в Одесі та розповів, якою була його ніч

Аудиторія хотіла бачити Олексія вдома, разом з іншими українцями, які потерпали від атак та боролися за незалежність. Врешті-решт, остаточно повернутися в Україну Потап наважився лише 2023 року.

Потап з’явився в Одесі та розповів, якою була його ніч

Тривалий час його дружина Настя Каменських знаходилася у себе вдома на Київщині наодинці. Артистка захворіла, довго лікувалася, пережила скандал, пов’язаний з наявністю у чоловіка імовірної коханки, а також постійно піддавалася критиці зі сторони підписників.

Олексій тим часом після повернення затримуватися вдома не поспішає. Так, нещодавно оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, які були зроблені в Одесі.

Примітно, що саме останні декілька днів для цього міста ледь не найскладніші за увесь період війни.

Про це написав і сам Потап у дописі до фотографій. Зірка зізнався, що вночі було неймовірно гучно, а витримати морально подібні речі — це велика хоробрість та сила волі.

Примітно, що у коментарях під публікацією артиста велика кількість користувачів вирішили підтримати його та були раді побачити репера на півдні України.

Нагадуємо, що за офіційною версією Олексій не міг повернутися на початку 2022-го через хворобу: продюсер спочатку переніс коронавірус, а потім декілька місяців лікував параліч обличчя. Після цього рапорт повернувся, але одразу після закінчення зйомок виїхав. Сам Потап зізнавався, що знаходиться на гастролях, гроші з яких направляє на благодійність.

Тим не менш, публіка поставилася до даних заяв з великим скептицизмом. Навіть подейкували, що Настя Каменських та Потап розлучилися і саме тому продюсер не повертається.