|
26.07.2023 16:49

Як виглядає колишня теща Олександра Пономарьова: Олена Мозгова показала свою маму, яку не відрізнити від дочки

Як відомо, перший шлюб у якому перебував знаменитий співак Олександр Пономарьов був цивільним, хоча і сприймався аудиторією доволі серйозно. Золотий голос України пов’язав своє життя з донькою легендарного композитора Миколи Мозгового. Мова йде про розкішну Олену Мозгову, яка не тільки змогла підкорити серце артиста, але потім його і розбити.

Олена Мозгова вперше за довгий час показала, як виглядає її мама

Саме вона подарувала зірці первістка. У пари з’явилася спільна донечка Женя. Також у життя Олександра увійшла Зоя, яка народилася у стосунках Олени з іншим чоловіком. І хоча у красуні є рідний батько, татом вона називає саме Пономарьова.

Ця історія кохання завершилася давно. І доволі драматично. В якийсь момент Олена зрозуміла що закохана в іншого чоловіка і прийняла рішення не обманювати благовірного та сказати все прямо. За її словами, фізичної зради не було.

Але співак вважає зовсім інакше, про що неодноразово говорив у своїх інтерв’ю, і що стало причиною повного розірвання взаємин між екс-подружжям. Примітно, що під час розлучення родина Олени була повністю на її стороні. Наприклад, її батько активно боровся з юристами за майно своєї дочки, яке вона не могла поділити з колишнім.

Олена Мозгова вперше за довгий час показала, як виглядає її мама

Частіше Мозгова розповідає у своїх інтерв’ю саме про батька, і причина зрозуміла. Її тато залишив неймовірний слід у культурі України і досі згадується у пресі, на найрізноманітніших заходах, тощо

Олена Мозгова вперше за довгий час показала, як виглядає її мама. Кадр з блогу продюсерки

Але про свою матір героїня нашої статті також не забуває. Наприклад, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook сімейне знімок, на якому показала усіх жінок власної родини. На знімку можна помітити і матір Олени.

Нагадуємо, що мати продюсерки та дружина Миколи Мозгового працювала головним режисером Національного палацу мистецтв “Україна”. У 2010-му вона стала вдовою. Композитор помер після дорожньо-транспортної пригоди.