Як виглядають колишні дружини 48-річного Сергія Жадана: з Христиною Соловій ніби з абсолютно різних світів

Останні декілька місяців Сергія Жадана та Христину Соловій активно підозрюють у таємному романі, адже хімія між ними просто безмежна. Втім, хто оточував поета до зустрічі зі співачкою?

Наприкінці квітня 2022 року стало відомо про те, що Сергій Жадан розлучається зі своєю дружиною Іриною Куніцинною, з якою він прожив у шлюбі 15 років.

Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.  Цивільний позов про розірвання шлюбу надійшов до суду 24 квітня, а створив його саме поет.

Як виглядають колишні дружини Сергія Жадана

Сергій Жадан разом з другою дружиною Іриною та дочкою Марією

Ірина молодша за свого колишнього чоловіка на 7 років.У шлюбі в них народилася донька Марія. На даний момент дівчинці 10 років. Сім’я доволі не публічна, однак в мережі є достатня кількість фотографій письменника разом з екс-благовірною та спадкоємицею.

До речі, сама жінка має пряме відношення до видавничої справи, адже багато років працювала у харківському видавництві “Фоліо”, де й познайомилась із Сергієм Жаданом.

Перша дружина Сергія Жадана Світлана Олешко

У біографії зірки літератури це вже не перше розлучення, адже раніше він був чоловіком Світлани Олешко. Жінка також має пряме відношення до української інтелігенції та робить значний внесок у розвиток вітчизняної культури, адже є режисером театру “Арабеска”. Від цього союзу у письменника народився син Іван.

Примітно, що зараз героя нашої статті активно підозрюють у романі зі співачкою Христиною Соловій. Підґрунтям для подібних чуток стали кадри з кліпу артистки, в яких вона цілується з поетом. Пізніше зірок бачили на прогулянці, під час якої вони трималися за руки.

Христина не відповідає на запитання стосовно стосунків з Жаданом, посилаючись на своє бажання приватності. Таким чином журналістам не вдалося отримати ні підтвердження, ні спростування.

Варто також відзначити і той факт, що Соловій та Жадан багато часу проводять разом публічно: мова йде про спільні виступи, конференції, літературні зустрічі. Тож у шанувальників є багато приводів обговорити взаємини між знаменитостями, навіть якщо вони не поспішають з роз’ясненнями по ситуації.

 

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?