Дан Балан проміняв Тіну Кароль на молоду мусульманку та вийшов з нею у світ: “Не знав, якою буде реакція”

Всесвітньо відомий молдавський виконавець Дан Балан розповів про свою співпрацю зі співачкою з Узбекистану після того, як фанати почули її пісню, що була написана для неї артистом.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан давно не проживає на своїй батьківщині. Чоловік тривалий час мешкає в Сполучених Штатах Америки, а після перебрався до Румунії. Станом на 24 лютого чоловік взагалі знаходився в Україні та став свідком всього, що відбувалося.

Артист поводиться доволі стримано та зайвий раз не виходить навіть на заходи. Відомо, що нещодавно він перебрався з Європи до Туреччини, але чим він там займається невідомо, адже як ніяк він також веде бізнес.

Дан Балан розповів про співпрацю зі співачкою з Узбекистану

Ще в 2019 році було важко уявити, що інформаційний фон навколо Дана Балана буде настільки приглушений.

Адже ще в 2019 році молдавський мачо активно піарився разом разом з Тіною Кароль, створював пісні з Оксаною Мухою, Люсею Чеботіною, а також писав хіти для маловідомих артистів. Наприклад, він створив композицію для узбекистанської артистки Міни, з якою також вийшов на червону доріжку.

Пісня була не довершеною і знаходилася на стадії виробництва, як раптом виконавиця все одно опублікувала її та дала прослухати аудиторії.

Дан був неймовірно здивований, почувши, що незакінчена композиція вже вийшла в світ, але також приємно вражений реакцією аудиторії. У чаті він розповів, що думає про даний крок.

Дан Балан розповів про свою співпрацю зі співачкою з Узбекистану
Дан Балан розповів про свою співпрацю зі співачкою з Узбекистану

“Тут було питання про пісню “Як по маслу”. Дуже давно зробив цю пісню для тієї дівчини. І записав свій голос тільки для прем’єри. Вона повинна була знайти співака та записати його для тієї партії. Вочевидь так і не знайшла і пісня забулася. Не знаю, чому зараз вирішила цю не допрацьовану пісню викласти в інтернет. Дуже радий, що вам сподобалося. Не знав, якою буде реакція. Мені здавалося, пісня не комерційна”

Примітно, що фанатам дійсно було неймовірно цікаво почути, що сам Дан думає про цю подію як ставиться до даного кроку.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?