|
23.08.2023 17:31

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин показав, хто робить його насправді щасливим: “Моя”

Щастя – це поняття масштабне і дуже різне для кожної людини. У кожного з нас є свої фактори щасливого життя, для когось це робота, а для когось це родина. Людям неважливо, що робить їх щасливими, оскільки це можуть бути будь-які дрібні речі. Загалом, великі події роблять нас щасливими на мить, а от щоденні маленькі дрібнички можуть підпитувати нас і робити життя щасливим.

Родина Сасанчина

Роман Сасанчин вважає себе щасливою людиною попри всі страшні події у житті. Адже у нього є улюблена робота, бо він нарешті зміг почати займатися власною кар’єрою співака. Саме це робить життя хлопця більш наповненим і щасливим. А також у Роми вже є повноцінна родина, а це також є неймовірним щастям для кожного чоловіка у житті.

Півтора року тому, у родині співака з’явилась донечка Елізабет, яка повністю перегорнула їхнє життя з ніг на голову. Адже дитина – це дійсно щастя, але це складне щастя, яке варто постійно оберігати та приділяти багато часу.

Загалом бути батьками це дуже важко, особливо, коли ти молодий і ще не настільки гарно стоїш на ногах. Але головне в сімейних стосунках – це любов і підтримка, а ще міцні нерви та готовність допомагати одне одному.

У житті Романа щасливим його роблять дві жінки – це донька і саме маленька Елізабет робить його насправді щасливим. І про це чоловік розповів у своїй історії в соціальній мережі інстаграм. Сасанчин показав, як гуляє зі донькою та ніжно підписав фото.

“Я щасливий, коли щаслива моя донечка”

Донька Романа Саманчина

Тож, чоловік насправді щасливий бути батьком у такому юному віці й приділяти своїй маленькій принцесі багато часу та уваги.