“Так не має бути”: Ектор Хіменес-Браво розповів про невдалу пересадку волосся та показав, що накоїв з собою

Відомий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво розповів усю історію своєї боротьби з облисінням. Чому зірка раптом наважився на операцію?

Цього літа Ектор неабияк здивував своїх фанатів раптовим відео, на якому показав, як його голять налисо. Раптом латиноамериканський чоловік постав в абсолютно іншому амплуа, до якого глядачі не звикли.

Але він поквапився пояснити власні дії. За словами Ектора, він наважився на пересадку волосся, а також вперше показав, чому його насправді ніколи не показують на екрані ззаду. Виявляється, ознаки облисіння вже були доволі яскравими.

Ектор Хіменес-Браво розповів про досвід невдалої пересадки волосся

Ектор про дітей
Ектор Хіменес-Браво розповів про досвід невдалої пересадки волосся

А не так давно Хіменес-Браво також зізнався про те, що вже спробував виправити цю ситуацію за допомогою пересадки волосся. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram через змонтований відеоролик, на якому він показав увесь процес, через який пройшов на шляху до омріяної шевелюри.

“Думав, що цього треба соромитися. Думав, що так не має бути. Тому наважився на операцію вже вдруге. Колись я робив пересадку волосся, але це не допомогло. Було багато сумнівів, але я вирішив спробувати вдруге. Знайшов клініку в Дніпрі, яка спеціалізується на пересадці волосся. Приїхав до них. Спочатку мені провели консультацію. До речі, мій батько облисів у 30 років. Я завжди боявся, що це станеться зі мною. Чесно? Це було взагалі не боляче: ось я лежу, кайфую, дивлюся Шрека”

Поки що фанати не можуть побачити результат проведеної процедури, але сам Ектор сповнений надіями та позитивними враженнями від операції.

Безумовно, лисим на екрані знаменитість аудиторія не побачить. Вся справа в тому, що на даний крок він наважився одразу після зйомок сезону МастерШеф, а тому матиме достатньо часу для реабілітації та повернення до форми та свого звичайного вигляду.

Хоча, було-б цікаво побачити кадри, на яких постало б двоє лисих ведучих. Та чи поділився би Володимир Ярославський даною позицією зі своїм зірковим колегою?

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.