“Хто це з ними?”: зʼявилися нові фото з таємного весілля Дорофєєвої та Кацуріна – публіці гості невідомі

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін офіційно одружилися, однак спочатку приховали всю правду про своє весілля, і лишень через місяць наважилися відкрити таємницю.

Чутки про те, що співачка Надя Дорофєєва пішла під вінець зі своїм новим чоловіком, колишнім другом Мішею Кацуріним почали ширитися в Мережі ще в червні цього року. Багато друзів зіркової пари приїздили до столиці та, подейкують, що саме на їхнє таємне весілля, яке відсвяткувалося в київському ресторані “Курені”.

Утім, дані чутки ні Надя, ні Міша коментували не стали, проте приблизно через місяць, 13 липня оприлюднили перші весільні кадри з власної таємної церемонії. З цих світлин плітки про весілля, яке пара зіграла в червні тільки підтвердилися.

Весілля Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна

Нещодавно фан-клуб відомої української артистки показав ще одну світлину з того самого таємного весілля. Так, на фото Надя та Міша постали в тих самих образах нареченого та нареченої, які вони встигли показати ще раніше, однак не самі, а з таємничими гостями, яких публіка ніколи не бачила в оточенні знаменитостей.

В коментарях почали запитувати, хто ці люди, проте відповіді користувачі на своє питання ніякої не отримали. Як виявилося згодом, в кадрі з молодатями позувала PR-менеджерка Анна Давиденко зі своїм обренцем Олексієм Ярмашем.

Нагадаємо, що шлюб з ресторатором Мішею Кацуріним став для співачки Наді Дорофєєвої другим. До Міші артистка протягом семи років була заміжня за співаком Володимиром Дантесом. Про розрив своїх стосунків пара оголосила у березні 2022 року, що стало повною неочікуваністю та шоком для всіх прихильників.

Однак для Кацуріна шлюб з Дорофєєвою виявився вже третім. Публіка довго висловлювала свій негатив в адресу співачки, адже переконані, що вона увела чоловіка із сім’ї, де росли та продовжують зараз зростати двоє маленьких дітей – дівчинка Олександра та син Іван.

Колишня дружина Міші Даша Кацуріна змогла пережити болісний розрив шлюбу та побудувати нові стосунки з колишнім чоловіком Наді Дорофєєвої, шоуменом Володимиром Дантесом.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.