|
25.08.2023 13:08

Ні натяку на травми: як Неля Шовкопляс виглядає після падіння без макіяжу та у гримі від візажистів 1+1 (ФОТО)

Неля Шовкопляс знову з'явилася в ранкових ефірах. Телеведуча зникла на декілька днів через отримані травми після прогулянки з чоловіком, але продовжує працювати.

Декілька днів тому Неля Шовкопляс вийшла в ефір через відеозв’язок. У невеличкому сюжеті зірка розповіла про те, чому не з’явилася на студії. Як з’ясувалося з розмови журналістки зі своїми колегами, вона травмувалася під час прогулянки на велосипедах.

Неля була разом зі своїм чоловіком, неправильно загальмувала та отримала численні травми. Зокрема у зірки зламана рука та багато пошкоджень на обличчі. Втім, вона пообіцяла, що з’явиться 24 серпня в ефірі і не буде брати відпустку, а працюватиме далі.

Безумовно, глядачам було цікаво, як будуть справлятися світлооператори та візажисти з тією проблемою, яка з’явилася: а саме, – зробити обличчя Нелі Шовкопляс екранним.

Як Неля Шовкопляс виглядає після падіння без макіяжу та у гримі

Як Неля Шовкопляс виглядає після падіння без макіяжу та у гримі

Як з’ясувалося, візажисти у цьому питанні впоралися фантастично. У Сніданок повернулася одна з телеведучих, і постала перед глядачами, хоча і з незвичайно яскравим макіяжем. Але для аудиторії були непомітні синці, а також подряпини на її носі та губі.

Картинку доповнили красивим укладанням, яке допомогло у створенні образу.

Як Неля Шовкопляс виглядає після падіння без макіяжу та у гримі

Під помаду відтінку “троянда” ведучі підібрали розкішну сорочку того ж відтінку, тож Нелю можна було буквально випускати на червону доріжку.

Нагадуємо, що це далеко не вперше зірки з’являються на роботі у травмованому вигляді. Наприклад, багато років тому Олександр Педан повернувся з-за кордону з неймовірним виглядом. Усе його обличчя було фіолетового кольору. Але зірці було необхідно з’явитися в ефірі і візажисти зробили просто фантастичну роботу, якою згодом хизувалися у спеціальному сюжеті про те, як Олександра замаскували настільки добре, що жоден глядач навіть не запідозрив, наскільки боляче йому було, який стан здоров’я в нього був насправді і як довго він приходив до тями після пережитого.

До речі, сталося це під час невдалого стрибку Педана у море. Чоловік не знав, що під водою знаходяться рифи. Наслідки фанати змогли побачити лише через тривалий час після інциденту, коли все залишилося позаду.