|
04.09.2023 13:06

Балерина Катерина Кухар зняла обручку та облюбила не того чоловіка, за якого вийшла заміж: “Завжди хочу”

Катерина була однією з суддів головного і наймасштабнішого танцювального шоу “Танці з зірками”, де постійно перебувала в образі суворого білого лебедя. І це насправді дуже помітно, адже Катя завжди ніби зі свого величного висока дивилась на всіх учасників. Але це було лише на початку кожного з сезонів, а от вже згодом вона ніби звикала до них, тим паче, що вони насправді щоразу зростали над собою та своїм професійним рівнем підготовки.

Катерина Кухар

Кухар може похизуватися своїми професійними досягненнями, адже найбільш популярної балерини в Україні немає і не було ніколи. Катя стала медійною завдяки своїм досягненням, а зараз просто вже працює на ім’я. У жінки є власна школа танцю і балету, де працюють неймовірно кваліфіковані професіонали, яких обирала сама жінка.

Але крім роботи та медійних проєктів Катерині ще й пощастило влаштувати своє особисте життя. Річ в тому, що багато років тому жінка зустріла свого коханого Олександра Стоянова, який також є балеруном і має успіх.

На одному з проєктів Катя й Олександр зрозуміли, що поступово закохуються одне в одного та вирішили не стримувати почуттів, адже це було взаємно. І ось, вже багато років поспіль Кухар є дружиною Стоянова. Вони разом виховують свою донечку і продовжують залишатися найкращими балерунами України.

Сторіс Кухар

Але днями жінка показала дивне фото, де вона без обручки кусає симпатичного молодого чоловіка. Судячи з відмітки на історії, він особистий перукар Катерини. Тож, судячи з усього вони давно вже знайомі і Катерина є постійним клієнтом цього блакитноокого спеціаліста.