|
07.09.2023 09:24

Які образи обрали Володимир та Олена Зеленські на саміт перших леді та джентельменів: українське понад усе

Наприклад, наш президент з першого дня повномасштабної війни почав одягати камуфляжі, футболки та світшоти з тризубом, гербом, прапором або патріотичними написами. Звісно, це виділяє його з посад інших лідерів країн. Але він сам створює собі правила. Тим паче таким чином Володимир хоче бути солідарним з нашими захисниками. Тому, навіть на зустрічі за кордоном Зеленський принципово не одягає костюми.

Володимир та Олена

Натомість перше леді України Олена Зеленська навпаки пропагує іншу сторону українських брендів та виробників. Жінка має цілу команду стилістів, які підбирають для неї образи враховуючи побажання жінки та мету заходу.

Таким чином пані Олена завжди підкреслює унікальність та особливість України на кожній діловій зустрічі. Вона полюбляє деталі, тобто каблучки, брошки, сережки та інші аксесуари з українською тематикою.

Кожний образ Олени робить справжній фурор у мережі, адже кожен стиліст, кожне видання хочуть розуміти, що саме обирає перша леді. Адже те, що носить вона – автоматично стає в ряд з історичними пам’ятками нашої країни.

Так, наприклад, дням подружжя Зеленських відвідало саміт перших леді та джентльменів. І знову ж таки всіх цікавить, які бренди обрала Олена. Тож, розповідаємо що знаємо.

Олена Зеленська була в костюмі від “A.M.G. Brand” А Володимир був у своєму звичному образі.

Образи Зеленських на саміті перших леді

У цілях безпеки саміт транслюють у запису. Серед іноземних спікерів у Києві  були такі світові знаменитості як Стівен Фрай – він був співведучим, співведучий, друг України Шон Пен і Бернар-Анрі Леві. А ось улюбленець глядачок Річард Гірд був присутній по відеозв’язку. Плюс десятки світових лідерів та політиків у змішаному форматі прийшли на саміт.