Діма Шевченко з Холостячки прокоментував гучне весілля, яке відгуляв з неймовірної краси нареченою: “Обожнюю”

Відомий український блогер та фіналіст другого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка-2" Дмитро Шевченко відреагував на новину про весілля, на якому він був присутній.

Більшість учасників франшизи “Холостяк” та “Холостячка” використовують популярність, яку отримують під час зйомок шоу, собі на користь та створюють блоги, що мають не менший попит в мережі.

Дмитро Шевченко — яскравий приклад, адже чоловік зміг підтримати рівень слави, який заробив за час трансляції програми на телебаченні і після її завершення.

Діма Шевченко прокоментував гучне весілля

Контент героя нашої статті — це лайфстайл. Він регулярно ділишся новинами зі свого життя з підписниками та розповідає найяскравіші деталі, які користувачів цікавлять найбільше.

Дмитро Шевченко заінтригував кадрами з весілля. Скріншоти особистої сторінки бізнесмена

А заходи — це прекрасний інформаційний привід. І Дмитро Шевченко, здається, не впустив жодного з них. Наприклад, нещодавно зірка завітав на весілля, кадрами з якого одразу ж поділився на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Перш за все, увагу привернула наречена, яка обрала дуже класичний варіант весільної сукні з відкритими плечима та довгим шлейфом. На її голові була висока елегантна зачіска, яка залишається в тренді в усі часи. Гості здебільшого дотримувалися сірої та білої гамми. Саме такий висновок можна зробити з кадрів, які опублікував Шевченко.

Після побачених новин про свій візит на торжество Дмитро також прокоментував своє ставлення до подібних статей. Очікувано, що за життям фіналіста слідкують і журналісти, і глядачі, адже йому вдалося зачепити публіку та стати одним із найяскравіших учасників, яким доводилося боротися за серце красуні на очах у всієї країни.

Діма Шевченко прокоментував гучне весілля

Нагадуємо, що Дмитру Шевченко впродовж сезону пророчили перемогу. Однак Злата Огнєвіч в останній момент зробила вибір на користь Андрія Задворного. Чоловіки підтримують зв’язок після проєкту та регулярно світяться разом.

Зі співачкою чоловік нібито також має теплі та ніжні стосунки, попри пережите та конфлікт з нею у переможця шоу. Втім, в об’єктив разом вони майже не потрапляють.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.