Маша Полякова показала свого немолодого батька: імпозантний бізнесмен в сонячних окулярах (ФОТО)

Дочка відомої української співачки Олі Полякова Марія є первістком для обох зіркових батьків. Як же виглядає батько дівчини, яка мріє піти по стопах Суперблондинки?

Вадим Буряковський — перший та єдиний чоловік Олі Полякової. З ним зірка познайомилася 20 років тому, швидко отримала статус його дружини та подарувала коханому двох прекрасних дочок. Співачка ніколи не приховувала того факту, що увійшла в його життя на правах коханки. Втім, це питання вона вирішила дуже швидко, поставивши ультиматум.

У попередній сім’ї Вадима дітей не було, тому розлучитися було дуже просто. Полякова ж в свою чергу доволі швидко завагітніла і привела на цей світ донечку Машу.

Маша Полякова показала, як виглядає її батько Вадим Буряковський

Вадим Буряковський намагався втекти з України
Маша Полякова показала, як виглядає її батько Вадим Буряковський

Зараз вона доросла дівчина, яка будує музичну кар’єру та отримує вищу освіту, але так само залишається татусевою дочкою та маминою гордістю. Полякова готова завжди захищати свою дитину і раз-у-раз доводить свою відданість сім’ї.

Батько Марії веде доволі закритий образ життя, тому уся інформація про нього зазвичай передається через вуста артистки, яка обожнює розповідати смішні та цікаві історії про своє сімейство.

Наприклад, якось у компанії з Машою Єфросинію мова зайшла за друзів родини. Тоді телеведуча розповіла своїй колезі по цеху, що виявляється боїться Вадима. Власне, чоловіку Тимуру Хромаєву також не по собі присутності Буряковського.

Оля і Вадим Полякови
Маша Полякова показала, як виглядає її батько Вадим Буряковський

Оля Полякова цих емоцій не розділила, заявивши, що її чоловік неймовірно добрий та смішний. Однак, Машу можна зрозуміти, адже бізнесмен виглядає доволі суворо та жорстко, має дуже брутальний вигляд і холодний погляд.

Після початку повномасштабного вторгнення Оля Полякова разом з дочками евакуювалася за кордон і більше, ніж півроку знаходилася не в Україні. За цей час Вадим встиг дуже скучати за своїми дівчатами, а тому з нетерпінням чекав на їхнє повернення. Свого часу Оля Полякова розчулила мережу розповіддю про те, як бізнесмен просив дружину та дочок побільше кричати та галасувати після їхнього повернення в будинок.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.