Як виглядає чоловік Алли Мазур, якого вона приховує від публіки: їхній син носить його прізвище

Відома українська телеведуча Алла Мазур ніколи не розповідає про своє особисте життя і приховує навіть особистість свого чоловіка, від якого народила сина.

На особистій сторінці Алли Мазур в соціальній мережі Instagram можна знайти безліч кадрів, на яких вона постає разом зі своїм єдиним сином Артемом. Хлопчик, вочевидь, успадкував зовнішність від свого батька, який досі залишається невідомим для аудиторії.

Алла Мазур видала, від кого народила єдиного сина

Так склалося, що телеведуча приховувала абсолютно все, що пов’язано з її обранцем. Фанатам навіть невідомо, чи заміжня вона зараз, чи живе з батьком своєї дитини або ж з іншим коханим, чи підтримує вона з ним взагалі зв’язок, тощо.

Алла Мазур випадково видала прізвище чоловіка, від якого народила сина

Тривалий час журналісти вважали, що доволі реальною є можливість того, що насправді Алла Мазур є дружиною свого колеги з телеканалу “1+1” Роберта Опаленика.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Алла Мазур випадково видала прізвище чоловіка, від якого народила сина. Роберт Опаленик і Алла Мазур

Мовляв, син схожий на нього, а вони разом постійно світяться на різноманітних заходах. Тим паче, що співпрацювати їм доводиться також доволі тісно. Втім, Алла Мазур свого часу засвітила прізвище батька своєї дитини. І як з’ясувалося, це Бондаренко.

Жодного відношення до колеги Мазур дане прізвище не має. Згодом Алла також розповіла, що її син спілкується з татом і вони мають прекрасні відносини. Ніби натякаючи на те, що вони давно не разом.

Втім, коли зірка розповідала про свою хворобу, то зазначила, що найбільшою підтримкою для неї була подруга. Тобто чоловіка поруч не було. Є висока ймовірність того, що на той момент Алла Мазур була вільною. Її син Артем дуже важко переживав усі події. Дитина розуміла, що може втратити матір назавжди і хоча нервувала і хвилювалася, змогла впоратися.

Судячи з усього, Алла Мазур більше не планує ставати матір’ю. Увесь контент, який вона публікує, вона присвячує або соціальним проблемам, або ж своєму єдиному сину, який дуже швидко росте і вже зачаровує публіку своєю харизмою. Що ж стосується його батька, він очевидно не поспішає показувати себе публіці.

Схожі статті

На порозі материнства: Злата Огнєвіч не змогла приховати округлий живіт ні за жакетом, ні за піджаком

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вийшла в місто у модному костюмі, але засвітила вельми цікаву деталь. Що сталося? Детальніше в матеріалі.

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.