Фатальна спокуса для Дана Балана: 38-річна поп-діва Тіна Кароль показала все, що у ній полюбляють чоловіки

Відома українська співачка Тіна Кароль має неабияку вроду. Жінка вміло демонструє це публіці. Виконавиця поділилася новими світлинами з підписниками.

Відома українська артистка Тіна Кароль активно веде соціальні мережі. За її постами та сторіс стежать понад 1,8 мільйона читачів. Тіна не забуває регулярно радувати шанувальників новими фото та відео з особистого та творчого життя.

Для чергових знімків Тіна обрала спокійний та стриманий образ. Нюдовий макіяж, розпушене волосся. На тілі співачки красується чорний вкорочений жакет та білі класичні брюки, що тільки підкреслюють її жіночність. Беззаперечно, своєю красою та любов’ю до творчості співачка надихає оточення.

“Фатальна спокуса – це… Продовж рядок” – підписала пост Тіна.

Тіна Кароль порадувала підписників новими фото
Тіна Кароль порадувала підписників новими фото

Підписники не барилися та накидали відповіді в коментарях. Хтось згадав про рідних та коханих, хтось про улюблені смаколики. А хтось просто закидав Тіну компліментами.

“Фатальна спокуса це – одна співачка, неймовірно талановита та дуже гарна”, “Фатальна спокуса – міцні обійми з людиною, яку не бачив від початку війни”, “В фатальній спокусі головне залишатись людьми. Головне не здатись перед фінішем перемоги! Бо здатись це не про українців!”, “Фатальна спокуса – це отримувати підтримку від рідних, це говорити про все, що болить рідній людині, не відчуваючи нав’язливості. Це обрати щасливу дорогу по життю, це плакати від щастя. Це не бути схожим ні на кого”, “Даблчіз меню після надважкого робочого дня!”, “Це торт з кремом о 2 години ночі”, “Це чекати ваш новий альбом про кохання”, – прокоментували допис шанувальники.

Тіна Кароль порадувала підписників новими фото
Тіна Кароль порадувала підписників новими фото

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?