|
04.10.2023 12:03

“Спілкування на вищому рівні”: Дантес зустрівся з Кацуріною та показав романтику – мовчить і постійно працює

Автор: Юлія Ящук

Співак Володимир Дантес раніше зазначав, що він та його нова кохана Даша Кацуріна досить багато працюють, а тому можливість побути разом випадає вкрай рідко. Цього разу шоумен оприлюднив спільні кадри з дівчиною на прогулянці Львовом, в який співак завітав для проведення свого концерту.

Дантес розповів, що кохана приїхала до нього, аби провести з ним час, підтримати увечері на співочому заході та побувати з ним на ефірах радіо, зокрема на Львівській хвилі та радіо Lux FM, де Володимир Дантес колись працював.

Дантес зустрівся з Кацуріною та показав романтику

Утім, романтичний час з коханою на вулицях культурного Львова проходив зовсім не так, як хотілося Володимиру. Співак показав, як Даша продовжила працювати, розмовляти телефоном в робочих питаннях, а Дантес в цей час жартома зазначив, що йому з дівчиною класно спілкуватися:

“Так класно, що приїхала.. спілкування на вищому рівні”.

Дантес зустрівся з Кацуріною та показав романтику

В наступній розповіді шоумен не припинив жартувати та почав говорити до Даші в той момент, коли вона була в навушниках та знову говорила телефоном. Зрозуміло, що бізнесвумен ніяк не могла відповісти коханому через свій робочий дзвінок, утім, Дантес далі продовжив записувати Instagram-Stories та звертатися до дівчини.

Після закінчення всіх робочих зумів, Даша та Володимир продовжили мовчати, роздивляючись красу міста. Однак бізнесвумен, коли співак в новому відео розповідав, що їде на ефір радіо Lux FM таки почала демонстративно говорити до коханого:

“Даша вже розмовляє. Їдемо на радіо, на якому я колись працював”.

Дантес зустрівся з Кацуріною та показав романтику

Звичайно, користувачі соціальної мережі зрозуміли жарти Володимира та його натяки щодо зайнятості дівчини, проте артист насправді усвідомлює, що кохана мовчала ненавмисно, а через важливі робочі моменти, які згодом вирішилися.