“З усіх моїх зйомок ці були найважчі”: Дантес написав пісню, в якій не згадав ні Кацуріну, ні Дорофєєву

Володимир Дантес нещодавно закінчив роботу над своїм останнім альбомом, який отримав назву "Кити". Про що ж пісня? Жодної згадки про Дорофєєву і Кацуріну

Український співак Володимир Дантес опублікував у своєму Instagram анонс туру по Україні, що відбуватиметься впродовж осені.

Також артист випустив заголовну пісню та альбом під однойменною назвою “Кити”. Саме у турі Дантес вперше виконає новинки. Для нього цей реліз є дуже особистим та він сподівається, що кожен зі слухачів знайде в ньому свої спогади. Ця пісня про батька, про дитинство в Криму та щасливі миті разом.

Володимир Дантес
Дантес написав пісню, в якій жодної згадки про Кацуріну та Дорофєєву

Співак пише:

“В ці дні мама, тато та я рушали на море… В Крим, все би віддав, аби знову їхати в плацкарті в Євпаторію з мамою та татом”.

Коментар Кацуріної

Після виходу кліпу одразу ж з’явився коментар від нової дівчини Дантеса. Ось, що написала Даша під дописом:

“Мій улюблений трек, мій коханий чоловік”

На що Володимир відповів:

“Кохана, дякую тобі!!!”

Зйомки кліпу

У своїх соцмережах співак ділиться, що з усіх зйомок ці були найважчі:

“Фізично і морально був на межі”

Співак провів 3 години у крижаній воді, з них 30 хвилин – під водою. У кліпі присутня сцена з падінням на спину у воду. Задля цього кадру Дантес виконував стрибок 10 разів. Зйомки відбувались на кар’єрі. Цей реліз є особливим та набуває особистого характеру, через присутність сімейних архівних відео у кліпі, саме на них Володимир зображений разом із покійним батьком та своїм старшим братом. Наразі кліп “Кити” набрав 800 тисяч переглядів на YouTube.

Архівні фото Володимира Дантеса
Архівні фото Володимира Дантеса

Сьогодні, 15 вересня, в історії у Instagram артист виклав відео, де розповів про закінчення зйомок проєкту “Я люблю Україну” та заявив:

“Тепер все, я готуюсь до туру, бо тур уже ось-ось починається”.

Також Дантес поділився короткими відео-репетиціями, котрі проходять в якості підготовки до майбутніх шоу. Володимир Дантес активно готується та чекає швидкої зустрічі з фанами.

Схожі статті