Переможниця “Голосу країни” Оксана Муха показала квартиру, яку виграла на шоу: без ремонту як і у Сасанчина

Відома українська вокалістка Оксана Муха завдяки своєму таланту виграла у телеканалу "1+1" квартиру в Києві. Як зараз виглядає житло знаменитості?

Оксана Муха — чергова переможниця вокального шоу “Голосу країни”, яка одержала св перемогу під керівництвом Дана Балана. У якості призу жінка отримала квартиру, і до того ж непросту. Їй пощастило більше, адже замість звичайного житла у новобудові їй дістався справжній пентхаус.

Оксана Муха показала квартиру, яку виграла на шоу

Оксана Муха розповіла про роман з Даном Баланом
Оксана Муха показала квартиру, яку виграла на шоу

Зірка розповіла про це самостійно, коли показувала журналістам, як виглядає її нове придбання.

“Тобі дарують таку можливість мати житло в Києві, і коли мені сказали, що замість трьохкімнатної квартири подарують двоповерховий пентхаус на останньому поверсі з величезною терасою і прекрасним виглядом, я навіть не змогла повністю повірити в усе, що зі мною відбувається. Ти чекаєш одне, а тобі несподівано дарують набагато більше”, – зізналася виконавиця.

Оксана Муха показала квартиру, яку виграла на шоу
Оксана Муха показала квартиру, яку виграла на шоу

Втім, своїм традиціям організатори що вони змінюють не зраджують, а тому Оксані також дісталося житлова площа без ремонту, яку необхідно привести до тями. На момент зйомок вона знаходилася в нежилому стані.

Роман Сасанчин також розповідав про те, що заїхати у свій новий дім йому не вдалося. В квартирі не тільки не було ремонту, але саме будівництво будинку, в якому вона знаходилася продовжувалося. Його сім’я змогла почати жити там лише через 3 роки. Молоді люди відремонтували спальню та заїхали, але продовжують займатися квартирою.

Нагадуємо, що 2 роки тому Оксана Муха повідомила про онкологію. Як з’ясувалося, виконавиця тривалий час лікувалася від раку, про що не поспішала розповідати публіці. Втім, цей період життя також їй подарував коханого чоловіка, який не тільки тримав її за руку, але й надихався її боротьбою та образом. Зокрема зірка показувала, картину, яку він їй присвятив. На ній була зображена сама Оксана без волосся у доволі яскравих кольорах.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.