Мурат Налчаджиоглу показав казковий вигляд зі свого вікна, який більше не побачить Лорак: щасливий і без неї

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як насолоджується відпочинком в рідній Туреччині. Відомий бізнесмен рушив до Мармарису.

Мармарис вважається найрозкішнішим відпочинком в Туреччині. На цей курорт їздять не тільки товстосуми з усього світу, але й знаменитості Туреччини, які мають по 100 мільйонів підписників в соціальних мережах. А дане місце славиться своїм сервісом, неймовірними краєвидами та пейзажами, а також м’яким кліматом, який дозволяє відпочивати там майже цілий рік.

Колишній чоловік Ані Лорак показав, як насолоджується відпочинком в Туреччині

Лілія Налчаджиоглу ошелешила Ані Лорак кількістю туфель
Колишній чоловік Ані Лорак показав, як насолоджується відпочинком в Туреччині

Тому зовсім не дивно, що киянин душею та турок за походженням Мурат в першу чергу обрав саме Мармарис для своєї відпустки. Колишній чоловік Ані Лорак приїжджає до Туреччини регулярно, і на заваді йому не стає навіть відсутність авіарейсів в Україні. Підприємець сідає за кермо та рушає на південь.

Нещодавно чоловік оприлюднив на особистій сторінці в Instagram нові кадри, які зробив на узбережжі. Увагу привертає не тільки тепла погода, але й фантастична флора місцевості.

Колишній чоловік Ані Лорак показав, як насолоджується відпочинком в Туреччині. Скріншот особистої сторінки Мурата

Розкішні квіти, хвойні дерева, повсюди зелень, а внизу блакитна вода, — усе це створює враження, що ти знаходишся в раю.

Варто відмітити, що свого часу Мурат познайомився з Ані Лорак саме в готелі Туреччини. Зірка приїхала на виступ, але не відмовила собі у нетривалому відпочинку, де і зустрілася з майбутнім чоловіком. Подейкували, що тоді бізнесмен працював звичайним менеджером, не мав зайвої копійки в кишені, а роман з українською артисткою став для нього карʼєрним трампліном. Незабаром він одружиться на знаменитості, побудує бізнес в Україні, здебільшого ресторани і буде доволі швидко розвиватися.

Після розлучення Мурат отримав заклади, які знаходилися в Україні, і продовжує співпрацювати зі своєю сестрою, яка працює шеф-кухарем. Він виступає генеральним директором відомої фармацевтичної компанії, нещодавно одружився і щасливо живе з новою сімʼєю.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.