Аліна Гросу після новини про нове кохання повернулася до іміджу блондинки – коханому так подобається більше?

Українська співачка Аліна Гросу після кардинальних змін в іміджі вирішила повернутися до свого старого кольору волосся та знову перефарбуватися. Що ж цьому посприяло?

Аліна Гросу достатньо довго інтригувала фанів змінами у власному іміджі, а тому мала таємницю, в який цього разу колір вона вирішила перефарбуватися. Після всіх припущень підписників її блогу в соціальній мережі Instagram зірка таки наважилася показатися та продемонструвати рудий колір волосся. Цікаво, але більшість з прихильників підтримали знаменитість у її прагненні зовнішніх змін та висловили своє захоплення.

Утім, новий образ співачки протримався недовго, оскільки на нових світлинах Аліна знову почала з’являтися зі старим білявим кольором волосся. Що ж, припускаємо, що артистка не отримала бажаного результату своїх змін або на поверненні до тодішнього іміджу наполіг її новий коханий.

Аліна Гросу після новини про нове кохання повернулася до іміджу блондинки

Українська публіка почала активне обговорення особистого життя Аліни Гросу, адже виконавиця довго тримала в суворій таємниці всі деталі після закінчення стосунків з росіянином Романом Полянським.

Аліна Гросу та Роман Полянський

9 жовтня дівчина вперше показала нового бойфренда та натякнула, що нині має нові стосунки. У своїх Instagram-Stories Гросу поділилася романтичними кадрами з невідомим чоловіком, адже обличчя коханого зірка вирішила ще не засвічувати.

Аліна Гросу показала нового бойфренда

Співачка зауважила, що оприлюднила дану новину, аби підписники збагнули, що жаліти її після всіх невдач в особистому житті не потрібно. Імовірно, артистка справді закохана та поки не наважується розкривати ані ім’я чоловіка, ані показувати його обличчя через демонстрацію на публіку попередніх стосунків, які болісно закінчилися.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.