Як старіє Катя Осадча? Була схожа на світову топ-модель, а тепер копія Фібі Буффе із серіалу “Друзі”

Катерина Осадча — прекрасний приклад того, як можна красиво старіти, при цьому не маючи ідеальних для цього даних, як наприклад, у Софії Ротару.

Доволі тихо та непомітно до Катерини Осадчої наблизилися 40 років. Ідеальний вік, адже він дозволяє приймати зважені рішення, які опираються на багатий досвід та освіченість, але при цьому також ще достатньо привабливий для того, аби розпочати своє життя з чистого аркуша.

Катя Осадча розпочала свій шлях до життя багатих та знаменитих ще у молодому віці. Тому зараз вона вже активно збирає плоди своєї праці. Як і будь-яка зірка вона уважно слідкує за своїм зовнішнім виглядом і намагається загальмувати процеси старіння. Але як би там не було, залишатися такими, якими ми були у 20 років фізично неможливо.

Як старіє Катя Осадча

Як старіє Катя Осадча

Софія Ротару може розповісти про те, як старіти правильно. Втім варто зауважити, що її природа нагородила доволі такими вигідними параметрами, як форма черепа, яка не дозволяє їй старіти деформаційно.

У Катерини ж усі риси дуже тонкі та тендітні, що робить її набагато уразливішою для подібних трансформацій. Втім, Осадча знає свої сильні сторони: вона завжди тримається у формі і не дозволяє собі набирати вагу, яка негативно впливає на результати так званого омолодження. Також зірка не дозволяє жодних стрибків у вазі, що також може стати причиною передчасного старіння.

Як старіє Катя Осадча

Попри вищевказане Катерина звісно користується послугами косметологів і робить увесь необхідний догляд, про що раніше розповідала.

Цікаво, що з віком Катерина стала нагадувати всесвітньо відому американську акторку Лізу Кудроу, яка свого часу зіграла Фібі Буффе у серіалі “Друзі”. У них дуже схожа посмішка, вилиці, а також погляд.

До речі, Катерина ніколи не вдавалося до пластики і, ба більше, володіє розкішними даними, які в юності дали їй можливість працювати моделлю та подорожувати у рамках своєї професії світом. Після народження сина Осадча вирішила, що піде в журналістику.

Зірка розповідала, що спочатку близькі над нею посміялися. Мовляв, навіть писати грамотно не вміє. Але вже через деякий час стало зрозуміло, що це була прекрасна ідея, і з часом вона повністю реалізувалася і завдяки таланту, і завдяки праці.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.