|
31.10.2023 08:14

Друг Кароль і Мішиної Євген Кот показав свій двоповерховий будинок: інтер’єр в стилі Французької Полінезії

Зіркове подружжя Жені Кота та Наталії Татарінцевої облаштували свій дім під Києвом. Пара має двоповерховий маєток. Екскурсію вони провели для Соні Морозюк. У маєтку пара мешкає на сама, вони мають домашніх улюбленців – двох котів та собаку.

Двоповерховий будинок подружжя вмістив собі вітальню, велику кухню зі столовою, спальню та простору гардеробну. На подвір’ї маєтку красується зона для барбекю та місце для занять спортом.

Хореограф Євген Кот показав свій двоповерховий будинок

Влаштовували своє гніздечко, вони не самостійно. Пара звернулася за допомогою до дизайнерів. Фахівці допомогли зірковому подружжю створити інтер’єр, що задовольняє їх обох та відображає їх внутрішній світ. На думку Жені та Наталі, поселення вийшло комфортним та ідеально відповідає їхнім очікуванням.

Хореограф Євген Кот показав свій двоповерховий будинок

Гімнастка зізналася, що надихалася середземноморським стилем, а особливу увагу приділила мотивам Французької Полінезії. Жінка полюбляє зелень, тож в будинку багато рослин, а одну зі стін спеціально розмальовувала художниця.

“Ми там були й надихнулися затишною атмосферою. Там усе в рослинах, бо ми любимо квіти”, – розповіла Татарінцева.

Хореограф Євген Кот показав свій двоповерховий будинок

Також, перо художниці доторкнулося до стелі в спальній кімнаті пари. Тепер, лежачи на ліжку вони спостерігатимуть за нічним небом та рахуватимуть зірки.

Хореограф Євген Кот показав свій двоповерховий будинок

Зірки запевнили, що простора гардеробна, це не примха, а необідність. Адже і хореограф, і гімнастка мають чимало сценічних образів та костюмів й мусять їх зберігати в порядку.