Корсет з конусами і розстібнуті штани: Тіна Кароль вразила Дана Балана своїм приголомшливо-спекотним виглядом

Тіна Кароль не втомлюється дивувати публіку своїм розкішним зовнішнім виглядом, де зазначимо, що хизуватися є чим, адже трендові образи вдало підкреслюють всі переваги зірки.

Українська поп-діва незабаром може увійти до списку, як одна зі стильних зірок сучасності. Обговорюваними стають не тільки свіженькі хіти, а й вдало підібрані образи на ту чи іншу подію. Співачка вносить в маси, що внутрішня краса відіграє вагоме значення, адже потім помічається й вся зовнішня.

Це твердження Тіна змогла довести після того, як прикрасила обкладинку відомого журналу Elle, де постала без макіяжу, своїх звичних яскравих губ, намальованих очей, та великих вій, лише червоні щічки та посмішка, яка сяяла допомагали артистці в кадрі. Результат перевершив всі очікування й тепер дівчата можуть дозволити більше натуральної краси, без великої кількості косметики.

Цього разу улюблениця мільйонів вразила дещо спекотним, але дуже приголомшливим образом, який для звичного життя є досить нетиповим, але для нашої героїні цей лук став геніальним доповненням до яскравих кадрів, окрім неї самої. На світлинах жінка постала в золотистому корсеті з конусами, в зоні декольте та чорними штанами вільного крою. Макіяж обрала стриманий та ніжний нюдовий, аби поєднувався із загальною картиною. В коментарях знаменитість засипали приємними словами, де захоплювалися її грацією та стилем.

“Кайф для очей;
Неймовірна;
У Тіни круті фотосесії;
У твоїх очах так багато світла. Вони зігріють, немов літо в далекій казковій країні”, – пишуть користувачі мережі.

Наразі співачка активно працює над новими піснями, влаштовує концерти в різних країнах та допомагає Україні коштами, аби наблизити її до омріяної перемоги.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.