|
09.11.2023 21:59

Як виглядають дочки-двійнята Камалії від мільярдера Захура: каштанове волосся та бронзова шкіра

Камалія народила не так давно, але її дочки вже підростають та день за днем перетворюються на юних дівчат. Нещодавно співачка показала Арабеллу та Мірабеллу.

Півроку тому стало відомо, що Камалія та її чоловік Мохаммад Захур прийняли рішення розлучитися. Для фанатів це стало справжнім сюрпризом, адже від цієї пари вони подібного не очікували.

Ззовні здавалося, що все в порядку, і окрім подій в Україні пару нічого не тривожить. Насправді ж сім’я зруйнувалася. Тим не менш, співачка заявила, що вона продовжить спілкуватися зі своїм колишнім чоловіком та проводити з ним час, і все заради того, аби її дочки почувалися комфортно і мали впевненість в майбутньому.

Камалія показала своїх дочок Арабеллу та Мірабеллу

Камалія показала своїх дочок Арабеллу та Мірабеллу

Зараз маленькі красуні проживають разом зі своїм батьком у Великобританії. Бізнесмен вивіз двійнят ще до того, як все почалося, маючи на руках реальну інформацію про 24 лютого. Зіркова мама виїжджати відмовилася через свої погляди та позицію.

Втім, зі спадкоємицями вона бачиться регулярно, хоча неймовірно сумує. Після літніх канікул вона буквально плакала, коли прощалася з ними та проводжали їх на вокзалі.

Тим часом уся особиста сторінка співачки в соціальній мережі Instagram усіяна фотографіями Арабелли та Мірабелли. Сестри неймовірно різні, і в той самий час дуже схожі між собою.

Підписники вже давно помітили, що одна є копією матері, а інша – батька. В них різний зріст, маса тіла, полярні характери, але двійнята мають однаковий розкішний колір волосся, а також темні очі.

Камалія показала своїх дочок Арабеллу та Мірабеллу

Зазвичай спадкоємиці мільярдера одягаються у доволі світлі та часом яскраві кольори. Безумовно, їм доступні люксові бренди. Вони поки що не мають блогів в Instagram, або ж навмисне уникають публічної діяльності, знаючи про роботу своєї матері та супутні складнощі.

Сама артистка ніколи не приховувала, що є суворою матір’ю, яка уважно слідкує за успішністю своїх дітей в школі, їхніми заняттями спортом, тощо. Батько ж зарекомендував себе як людина, з якою можна розслабитися та відпочити.