|
12.11.2023 14:08

“Вдома”: переможниця шоу “Холостяк-12” Катя Лозовицька покинула нового бойфренда та повернулася в Україну

Автор: Юлія Ящук

Катерина Лозовицька довго не наважувалася показала нового хлопця всій публіці, оскільки на проєкті “Холостяк-12” вона спробувала публічно побудувати стосунки. Як бачимо, ця спроба виявилася невдалою, а відносини з головним героєм шоу після знімань зазнали краху.

Катя Лозовицька покинула нового бойфренда та повернулася в Україну

Днями модель Катерина Лозовицька, після довгої інтриги, вийшла з тіні та на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram показала обличчя хлопця. На відео пара снідала разом, про щось мило спілкувалася та дуркувала. Більшість користувачів соціальної мережі запримітили між ними неймовірну схожість, і зазначили, що вони гармонійно виглядають разом.

До слова, після того, як Катерина показала нового хлопця своїй Insta-аудиторії, дівчина повідомила, що буде сумувати за коханим, оскільки її чекала поїздку додому, до України.

Катя Лозовицька покинула нового бойфренда та повернулася в Україну

Після прощання з коханим дівчина трішки заспокоїлася, адже зрозуміла, що її чекає улюблений та рідний Київ. В наступній історії щаслива Катерина вже була на своїй землі, тримала в руках букет квітів та просто сяяла від невимовної радості. Судячи з усього, на Лозовицьку вдома дуже чекали та в честь приїзду накрили на святковий стіл.

Катя Лозовицька покинула нового бойфренда та повернулася в Україну

Нагадаємо, що раніше модель Катерина Лозовицька розповідала, що головний герой проєкту “Холостяк-12” Алекс Топольський після розірвання стосунків дзвонив дівчині, писав та говорив, що шкодує про їхній розрив. Однак Катя зізналася, що в житті холостяк виявився зовсім не тим, яким його представили на романтичному реаліті-шоу.