76-річна Софія Ротару показала свого єдиного спадкоємця: активно переписує на цього чоловіка нерухомість

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару накопичила неймовірну кількість нерухомості та статків за своє життя. І ба більше, за допомогою них вона заробляє.

Попри те, що Софія Михайлівна наважилася за усе своє життя лише на одну дитину, сім’я у неї все одно велика. Так, усі рідні сестри артистки при житті, здорові та можуть про себе подбати. Вона активно підтримує з ними зв’язок, на відміну від того, як спілкується зі своїми братами. Чоловіки попри рідство з виконавицею залишилися віддаленими від артистки.

Коханий чоловік Михайлівни пішов з життя 20 років тому. Причина — низка інсультів, яка привела до летального результату. Досі для артистки це залишається найбільшою втратою. Вона тривалий час не могла впоратися з горем, і подейкували, що може піти зі сцени. Але роль голови сім’ї на себе взяв її єдиний син Руслан.

Софія Ротару показала свого єдиного спадкоємця

Єдиний син Софії Ротару зізнався, що спілкується з президентом Зеленським
Софія Ротару показала свого єдиного спадкоємця

Чоловік допоміг Ротару повернутися на сцену, змінив її репертуар, попрацював над її образом. До 24 лютого він жив з артисткою в одному будинку, п як зірки мешкають зараз залишається загадкою.

Втім, нещодавно в мережі з’явилась інформація про те, що Ротару придбала розкішний маєток в Італії, коли полюбляє приїжджати з родиною кожного літа. Ба більше, повідомляють, що вона одразу оформила його на свого сина, щоб уникати в майбутньому бюрократичних проблем.

Звісно, Софія Михайлівна не прокоментувала дану інформацію, а її рідна сестра Ауріка заявила, що співачка знаходилася в Україні та не виїжджала. Цікаво, що у артистки також є онуки.

Син Ротару опинився не грамотним
Софія Ротару показала свого єдиного спадкоємця

Соня Євдокименко зараз проживає в Сполучених Штатах Америки, де отримує освіту, а також працює моделлю. Дівчина дуже молода і нещодавно нібито розійшлася зі своїм бойфрендом. Її рідний брат Анатолій перебуває в Європі та активно займається музикою. Втім, досягти на цьому попрощі якихось успіхів йому не вдається.

Чи є у молодих людей власна нерухомість, як вони організовують своє життя, на що розраховують, — усе це залишається загадкою.

Відомо, що у Софії Ротару є декілька квартир в Києві. Їх вона здає в оренду і за це за цей рахунок живе. Сама вона мешкає в розкішному будинку за містом. Також у артистки є квартира в Москві, і елітний готель в Ялті, який збираються конфіскувати.

Схожі статті

Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в ефірі 1+1: довелося перевести погляд з Людмили Барбір

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в прямому ефірі, в результаті чого зірці довелося перевести погляд з Людмили Барбір.

Не єдині у батьків: Дорофєєва та Позитив показали брата і сестру, які з ними з дитинства

Про Дорофєєву і Позитива говорять всі, адже вони здобули шалену популярність ще будучи разом у гурті, але мало хто знає, що Надя має брата, а Олексій сестру - хто вони і як виглядають?

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.