|
25.11.2023 16:09

Забрала дитину і в подорож: Цибульська з сином показала, куди поїхала без чоловіка – покинула коханого?

Відома українська співачка Оля Цибульська оприлюднила кадри з відпочинку, на який відправилася з сином Нестором. Чоловіка зірки поряд зі своєю родиною не помічаємо.
Автор: Юлія Ящук

Початок повномасштабної війни в Україні наштовхнув подружжя нарешті показатися шанувальникам. Оля Цибульська майже 20 років приховувала свого чоловіка від очей преси, оскільки того був проти сам коханий.

Ним виявився бізнесмен Сергій Грисюк, стосунки з яким зав’язалися ще в шкільні роки. Разом пара виховує сина Нестора, який у подружжя народився 6 січня 2015 року.

Оля Цибульська з чоловіком Сергієм та сином Нестором

У розмові з журналістками артистка заявила, що нібито не приховувала чоловіка від сторонніх очей, а просто не вплутувала його у свою творчу роботу. Цибульська зізналася, що вирішила показати коханого для того, аби більше не було секретів від фанів. Щобільше, представлення публіці Сергія дало змогу уникнути багатьох пліток про її романи з колегами шоу-бізнесу.

До слова, нещодавно співачка поділилася з шанувальниками кадрами з подорожі разом з сином Нестором. Спочатку вони прибули до Кракова, аби потім полетіти в Іспанію. Знаменитість розповідає, що дуже була потрібна ця поїздка для того, аби пірнути в океан своїх спогадів і подарувати нові своєму синові.

Цибульська з сином показала, куди поїхала без чоловіка

Помічаємо, що хлопчик досі під враженнями від навколишньої краси, від піску та моря. Нестор на питання від зіркової мами, що він думає про Барселону, зазначив, що вона йому дуже подобається.

Нагадуємо, що співачка Оля Цибульська наважилася на косметологічну процедуру фотоомолодження. Зізналася, що було настільки боляче, що не змогла стримати сліз. Утім, зірку рятували думки, що вона помолодшала.