|
27.11.2023 16:27

Вже мінус 10 кілограм: Островська з ТСН розповіла, як повертається у форму з двотижневою донькою на руках

Наталія Островська вперше стала матір’ю всередині листопада. У телеведучої народилася дівчинка. За словами зірки, пологи пройшли легко саме завдяки професіоналізму лікарів, які допомагали її дочці з’явитися на світ.

Саме тому журналістка вже впевнено говорить про те, що повернеться до цього ж пологового будинку наступного разу. Не менш цікавим досвідом Наталія може поділитися і на рахунок післяпологового періоду.

Наталія Островська розповіла, як повертається у форму з двотижневою донькою на руках

Наталія Островська розповіла, як повертається у форму з двотижневою донькою на руках

Безумовно, Островська пройшла через серйозний стрес, а материнство — справа не з простих. Але на шляху Наталії також мається серйозна проблема. Для того, щоб повернутися на телебачення телеведуча має швидко прийти у форму. Зараз вона активно бореться із зайвими кілограмами, які з’явилися після народження дитини.

Немовляті всього 2 тижні, але Островська вже може похизуватися успіхами. Так, відмітка на її вагах постійно зменшується. Якщо декілька днів тому було мінус чотири кілограми, то зараз усі мінус десять. Відповідна інформація з’явилася на особистій сторінці Наталії в соціальній мережі Instagram.

Наталія Островська розповіла, як повертається у форму з двотижневою донькою на руках. Скріншоти особистої сторінки зірки

Телеведуча зробила декілька знімків біля дзеркала, показавши, як виглядає її фігура зараз, а також показала себе в автомобілі разом з крихіткою, яка знаходилася у дитячому кріслі.

Нагадуємо, що після 24 лютого Наталія Островська активно з’являлася на екранах і часом працювала цілодобово. Вона була активною учасницею телевізійного марафону, але зізнавалася, що спершу серйозно думала про евакуацію. Врешті-решт, бажання виконувати свої обов’язки переважило і вона стала частиною команди, яка взяла на себе велику кількість аудиторії у перші місяці 2022-го.

У студії Наталія продовжувала перебувати і під час вагітності. Зірка пішла у декретну відпустку, перебуваючи на пізніх термінах.