|
08.12.2023 15:41

Екс-дружина Дзідзьо вийшла заміж? Славія вразила виглядом у білій сукні – будує нове життя без колишнього

Відома українська співачка та колишня дружина Михайла Хоми Славія показала ексклюзивні кадри, на яких вона постала у розкішній білосніжній сукні.

Широка аудиторія почула про Славію у той період, коли жінка прийняла рішення піти від свого чоловіка — відомого українського виконавця Михайла Хоми (Дзідзьо). Звичайно, публіка бачила її і раніше: у Ярослави активно брали інтерв’ю різноманітні журналісти, які намагалися дізнатися, що ж відбувається у родині знаменитого виконавця, а також сама дівчина неодноразово з’являлася на різноманітних вокальних конкурсах, намагаючись показати свій талант усій Україні. Тим не менш, глядачі здебільшого її не запам’ятовували.

Slavia показала образ у білосніжній сукні

Slavia показала образ у білосніжній сукні

У свою чергу скандал зі співаком пішов на користь Славії. Увесь шоу-бізнес гуркотів після того, як Дзідзьо на всю країну заявив, що розлучається з дружиною, яка дала за його спиною інтервʼю та розповіла про їхні проблеми.

Врешті-решт, екс-подружжю вдалося владнати проблеми — вони прийняли рішення розійтися, і зробили це дуже швидко. Ярослава не претендувала на майно нажите у шлюбі, натомість Михайло віддав їй у якості відступних елітну квартиру на березі озера.

Тепер Ярослава, яка не могла займатися кар’єрою, будучи дружиною Михайла, активно розвивається в усіх можливих напрямках. Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram репост відео, на якому видно, як вона позує на знімальному майданчику.

Для зйомок зірка обрала розкішну білу сукню з камінням. Втім, усю красу вбрання не можна розгледіти через те, що артистка знаходиться доволі далеко від об’єктиву.

Судячи з усього, Славія активно готується до зимових свят та готує якийсь сюрприз для своїх шанувальників.

Нагадуємо, що після розлучення стало відомо про особисте життя обидвох зірок. Дзідзьо натякнув, що в нього з’явилася нова кохана. Але виконавець навідріз відмовився розкривати її особистість. Славія також зізналася, що перед 24-го лютого мала переїхати до нового обранця.