“Не хочу їй зіпсувати життя”: Дзідзьо відкрив правду про розлучення і розповів про роман з кумою Цибульською

Після восьми років шлюбу, популярний артист Дзідзьо шокував фанатів новиною про розлучення. Як склалося особисте життя Dzidzio і Slavia після гучного розлучення.

Дзідзьо та Славія уклали шлюб у 2013 році. Вони були знайому задовго до офіційного одруження, разом навчалися та виступали у гурті. Певний час співак приховував дружину та не показував її на широкий загал. Але з часом публіка познайомилася з коханою улюбленого артиста.

У 2016 році жінка вийшла з тіні чоловіка та натякнула, що в їх особистому житті не все гладко. У програмі “Світське життя” вона розповіла про брак уваги та спільного часу. А у 2018, Ярослава не повідомивши чоловіка прийшла на проєкт “Х-фактор”.

Дзідзьо розповів про причини розлучення з дружиною
Дзідзьо розповів про причини розлучення з дружиною

Пізніше, жінка випустила пісню “Я тобі не мамка”. Вона прокоментувала свій трек та пояснила, що жінки мають бути особистістю, а не прислуговувати чоловікові. Дзідзьо зрозумів, що це камінь в його город. Більш того, чоловік не схвалив стиль, в якому виступала дружина.

Водночас мережею ширилися чутки про роман співака. Його підозрювали у романтичних стосунках зі співачкою Олею Цибульською. На такі думки фанів наштовхнули їх спільні композиції про кохання. Славія ображалася на Олю. За словами жінки, вона мала б спростувати плітки, проте та тільки підігрувала.

Дзідзьо розповів про причини розлучення з дружиною
Дзідзьо розповів про причини розлучення з дружиною

У 2021 стало відомо, що пара більше не разом. Михайло повідомив про це у ЗМІ. Він й став ініціатором розлучення, а причиною назвав непорозуміння та різні погляди на життя.

Пізніше, артистка відвідала прем’єру фільму, що режисував її колишній. Вона наголосила, що потрібно підтримувати один одного та залишатися у гарних дружніх стосунках. Михайло ж зізнався, що розлучення стало його найправильнішим вибором у його житті.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.