|
14.12.2023 16:57

Оля Цибульська проміняла чоловіка з депутатським мандатом на іншого, ще й на іноземця: “Ми нарешті разом”

Тривалий час особисте життя Олі Цибульської залишалося справжньою загадкою для її фанатів. Вони були щиро впевнені, що насправді у артистки роман з Михайлом Хомою, з яким на той час в неї був дуже успішний дует.

Але сама артистка неодноразово говорила, що насправді в неї є чоловік, і той факт, що він не хоче показуватися публіці не говорить про те, що він не існує. До цього аудиторія ставилася по-різному. Як раптом один з блогерів розсекретив особистість благовірного артистки. З’ясувалося, що Оля давно заміжня за депутатом. Сергій Грисюк довго ховався, і спочатку співачка навіть докладала неймовірних зусиль, аби спростувати дану новину. Та вже через рік подружжя засвітилося у Києві неодноразово, після чого Оля прийняла рішення розповісти правду. Тоді ж вона зробила фотосесію з коханим чоловіком та сином та заявила, що дійсно заміжня за політиком.

Оля Цибульська показала, який сюрприз їй влаштували близькі

Оля Цибульська показала, який сюрприз їй влаштували близькі

Тож зараз статус Олі Цибульської доволі визначений і не викликає ні в кого жодних запитань. Сама артистка продовжує жартувати на рахунок романтики у своєму житті та не боїться проявляти увагу до інших чоловіків. Наприклад, нещодавно у фокус потрапив знаменитий актор Хавьєр Бардем, який є чоловіком Пенелопи Крус.

Виявляється, близькі артистки зробили для неї сюрприз, та подарували сувенір з зображенням голлівудської зірки.

Оля Цибульська показала, який сюрприз їй влаштували близькі. Скріншот особистої сторінки акторки

Оля Цибульська зможе брати з собою свого кумира і в ліжко, і на диван, і навіть у подорож.

Як до Хав’єра ставиться чоловік Ольги Цибульської залишається загадкою. Однак, навряд це якось вплине на якість їхніх стосунків та шлюб.

Нагадуємо, що 2 роки тому Оля також потрапила у скандал у зв’язку з розлученням Дзідзьо та його дружини Ярослави. Жінка звинуватила співачку тому, що та не заперечувала плітки про роман з Михайлом, що стало причиною серйозної кризи у стосунках пари.