|
15.12.2023 09:34

Як виглядає єдина дочка Наталії Сумської не від Хостікоєва: струнка як верба, ніжна і вже давно мама

Знаменита українська акторка Наталія Сумська прекрасних сина дочку, які народилися від різних батьків. Старша спадкоємиця вже сама давно стала матір'ю.

До шлюбу з Анатолієм Хостікоєвим Наталія Сумська намагалася побудувати своє щастя з кінооператором Ігорем Мамаєм. Хоча чоловік до безтями кохав свою обраницю, було скоєна велика кількість помилок, що зробила неможливим продовження шлюбу.

І від цього союзу все ж таки залишився красивий та гідний плід. Наталія В’ячеславівна народила свого первістка — Дарину Мамай.

Наталія Сумська показала свою єдину дочку Дарину Мамай

Наталія Сумська показала свою єдину дочку Дарину Мамай

Попри можливості акторської династії дівчина не пішла по стопах своєї матері, а віддала своє серце музиці та ансамблю. У молодому віці красуня вийшла заміж, а також народила дитину. Після втрати чоловіка у її житті сталася серйозна та затяжна криза.

Вона поселилася у своєї матері та вітчима Анатолія Хостікоєва разом з маленькою дочкою. Зокрема Сумська якось ділилася з журналістами своїми тривогами стосовно дочки, адже зрозуміло, що без батьків вона просто не справляється.

Зокрема, Дарина не виходила на роботу і не намагалася повернутися до ансамблю. Наталя Сумська розповідала, що дівчина успадкувала характер свого батька: вона доволі вперта, горда, чекає на кроки від інших. Онучку стали утримувати бабуся та дідусь.

Наталія Сумська показала свою єдину дочку Дарину Мамай

Як склалися стосунки дівчини з вітчимом достеменно невідомо, адже Анатолій Хостікоєв у жодному інтерв’ю не згадував про падчерку. Тим паче, що зійшовся з Наталією він тоді, коли Дарина вже підросла.

А от рідний батько дівчини неодноразово зізнавався про те, що дуже шкодує на рахунок розлучення. За словами Ігоря Мамая, Наталія Сумська залишається його найбільшим коханням, і він зробив би все необхідне, щоб її повернути, якби такий шанс існував. Однак його помилка була доволі важкою, і Наталія В’ячеславівна прийняла відповідне рішення, закривши усі дороги в минуле.

Втім поруч з нею завжди дочка, яка схожа на свого батька не тільки характером, але і зовнішньо, адже успадкувала саме його риси.