|
17.12.2023 11:33

“Хлопці вчасно зорієнтувалися”: 36-річну Ірину Федишин ледь не обікрали по дорозі на гастролі у Польщі

Вчора відома українська співачка Ірина Федишин завершила свій концертний тур по Польщі. Проте, не все у робочій подорожі виконавиці склалася без проблем. Жінку ледь не обікрали на одній з заправок по дорозі. Прикрими подіями вона поділилася у своєму Instagram.

На шляху до міста Білосток команда співачки натрапила на грабіжників. За бусом, що віз техніку для концерту слідкували. А на заправці зловмисники пробили одне колесо автомобіля.

“Моїй технічній команді спеціально прорізали колесо на заправці, щоб ви знаєте що”, – розповіла Ірина.

На думку артистки, це було скоєно для подальшої крадіжки, але справжні професіонали з команди Ірини, які як виявилося, не тільки відмінно розбираються в музиці, але й на “ти” з технікою, швидко виправили несправність. Тож, команда продовжила свій шлях без матеріальних втрат. Та вже за декілька годин Ірина вийшла на сцену польського міста Білосток.

“На щастя, хлопці вчасно зорієнтувалися і обікрасти не вдалося”, – повідомила жінка.

Ситуація вирішилася добре, а співачка успішно завершила тур Польщею. У місті Білосток вдалося зібрати 5100 євро для ЗСУ, чим співачки пишається. Вона дякує усім слухачам, які долучилися до збору. А також, передає привіт нашим захисникам та захисницям й вірить у їх сили. Гаслом “Слава Україні” жінка завершила свій концерт.

“Це був завершальний концерт туру “Україна колядує” у Польщі. Дякую всім, хто був, підтримував та донатив. Було приємно бачити заповнений зал українцями, серед яких були і поляки, а також прихильники з Латвії і Грузії”, – написала у своєму Instagram Федиишин.

Ірина Федишин вперше знялась в кіно