|
17.12.2023 17:14

Малюють новорічні сюжети: 41-річна Ольга Фреймут показала, як підросли її маленькі син та дочка в Англії

Зірка "1+1" та "Нового каналу" Оля Фреймут вперше зо довгий час показала своїх молодших дітей. Як змінилася малеча, читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут показала, як підросли її діти. Жінка рідко викладає фото своєї доньки та сина, проте, цього разу зробила виключення. Тож, на своїй сторінці в Instagram жінка виклала декілька знімків з малечею.

Оля показала, як проводить спільний з дітьми час. На знімках діти Фреймут захоплені малюванням. Її 6-річна донька Євдокія зобразила ялинкову іграшку та веселого гнома. Шкодо, але обличчя дівчинки на фото не видно.

Ольга Фреймут показала, як проводить час зі своїми дітьми

А на наступному знімку засвітився її 7-річний син Валерій. Але не повністю, видно тільки руку хлопчика. Як ми бачимо, він також займався малюванням. У його блокноті зображена різдвяна ялинка та Санта-Клаус у яскравому червоно-білому одязі у смужку.

Ольга Фреймут показала, як проводить час зі своїми дітьми

Велесе заняття родина проводила під час прийому їжі. На тарілках малечі красуються апетитні оладки, притрушені цукровою пудрою. Ланч довершує апельсиновий фреш.

Нагадаємо, телеведуча багатодітна мати. Її старшій доньці вже 17 років. Вона самостійно мешкає за океаном та активно будує там своє життя. Злата проживає у Лос-Анджелесі та випускає там свій бренд одягу, під назвою “MITCHELL CLOTHING”. На любовному фронті у юної дизайнерки все добре, вона зустрічається з бойфрендом-американцем, на ім’я Оскар.

Ольга Фреймут показала, як проводить час зі своїми дітьми

Наразі, Оля Фреймут заміжня. Її чоловік генеральний продюсер “Нового каналу” Володимир Локотко. Саме йому, жінка народила двох чарівних дітей Валерія та Євдокію. Від війни родина ховається в Англії. Але жінка не поспішає інформувати шанувальників про їх особисте життя. Лише інколи в її соціальних мережах можна побачити новий допис та дуже рідко там з’являються її діти.

Ольга Фреймут показала, як проводить час зі своїми дітьми