“Я так чекала цей вихідний”: 28-річна Даша Кацуріна показала, як Дантес входить у роль вітчима для її дітей

Бізнесвумен та колишня дружина відомого українського ресторатора Міші Кацуріна показала, як проводить свій вільний час. Жінка піклується про дітей разом з новим обранцем.

Нава обраниця відомого українського виконавця Володимира Дантеса Даша Кацуріна бізнесвумен, та багато працює. Проте, жінка не забуває про родину, встигає піклуватися про дітей та проводити з ними спільний час. Дантес також, не стоїть осторонь. Він проявляє себе як люблячий вітчим та з великим задоволенням грається з дітьми жінки від першого чоловіка.

У своєму телеграм-каналі “Grls’ club katsurina” Даша показала, як проходить їх спільний вихідний та чим займається родина. День почався з корисного сніданку. На тарілках сім’ї можна побачити свіжу редьку, броколі, грибочки та пшеничну кашу.

Даша Кацуріна показала спільний вихідний з Дантесом
Даша Кацуріна показала спільний вихідний з Дантесом

Судячи з єдиного відео, що виклала Даша, маленький Іван сніданку не дочекався. Хлопчик виліз на стілець та скуштував кашу, ще до подачі. Підписники жартують, відео з Іваном, який їсть – це канон.

“Зі сковорідки. Іван завжди їсть” – відповіла Кацуріна у коментарях.

Даша Кацуріна показала спільний вихідний з Дантесом
Даша Кацуріна показала спільний вихідний з Дантесом

Не обійшлося у цю гарну зимову пору без прогулянки вулицею. Судячи з покупок у руках старшої Олександри, вона була командирована у магазин, де придбала хліб та молоко. А ось Володимир Дантес, на вулиці вирішував якісь важливі справи телефоном.

“Так багато потрібно всього розповісти по роботі, але в мене вихідний, я не хочу”, – написала Кацуріна у своєму instagram.

Даша Кацуріна показала спільний вихідний з Дантесом
Даша Кацуріна показала спільний вихідний з Дантесом

Пізніше, родина умостилася на зручному дивані для перегляду сімейного мультфільму. Можна помітити, вони готуються до зимових свят. Камін сім’я прикрасила гірляндою. А біля вікна стоїть різдвяна ялинка. Вона невеличка, але мерехтить вогниками та додає атмосфери свята.

Даша Кацуріна показала спільний вихідний з Дантесом
Даша Кацуріна показала спільний вихідний з Дантесом

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?