|
19.12.2023 15:04

Після розлучення з Комковим і Полянським Аліна Гросу одягла весільну сукню знову: розкішна наречена (ФОТО)

Українська співачка Аліна Гросу показала шанувальникам свій розкішний образ нареченої. Артистка привітала маму з днем народження, прикріпивши кадри зі свого весілля.
Автор: Юлія Ящук

У своєму фотоблозі Гросу публічно привітала свою матусю з днем народження. Зізналася їй у великій любові, побажала, щоб вона жила вічно та завжди була щаслива. В наступному кадрі Аліна позувала з матусею на фотосесії з її весілля. Розкішна, довга, пишна сукня з короною та фатою на голові неабияк личать артистці.

Аліна Гросу привітала маму з днем народження
Аліна Гросу одягла весільну сукню знову

Ці кадри були зроблені з урочистості узаконення стосунків шлюбом співачки з бізнесменом Олександром Комковим, влітку 2019 року. Утім, шлюб пари не протримався й одного року. За словами артистки, проблеми у стосунках почалися майже відразу після одруження.

Вже в грудні чоловік запропонував Аліні пожити окремо. Звичайно, для співачки це був як грім серед ясного неба, однак вона зібрала речі та перебралася жити в іншу квартиру. Зауважимо, зірка сподівалася на возз’єднання з чоловіком, але з його боку ніяких кроків на повернення коханої не було.

Аліна Гросу та Олександр Комков

Так, знаменитість болісно переживала розлучення з Комковим, однак згодом не помітила, як наново покохала. Про роман співачки з російським актором Романом Полянським публіка дізналася у 2021 році. Аліна розповідала, що він підтримав її, коли вона намагалася змиритися з розривом стосунків з Олександром.

Аліна Гросу та Роман Полянський

Втім, і ці відносини закінчилися невдачею. Початок повномасштабного вторгнення росії в Україну, імовірно, повпливав на завершення і цієї любовної історії. Цікаво, але співачка повідомила шанувальників, що нині перебуває у нових стосунках, але показувати обличчя коханого та розповісти про свого бойфренда більш детально, поки не наважується.