“В образі вчительки”: Гросу знову приміряла нове перевтілення – в обтислому вбранні з вирізом та окулярами

Українська співачка Аліна Гросу не перестає дивувати прихильників новими образами та перевтіленнями. Цього разу дівчина жартома назвала себе вчителькою, адже приміряла на себе окуляри.

За своє активне творче життя відома українська артистка Аліна Гросу ніколи не боялася кардинально змінювати імідж. Так, від стильної брюнетки дівчина перетворилася на яскраву блондинку, а нещодавно показала, що перефарбувалася в рудий.

Довго в новому кольорі співачка не протрималася. З невідомих на то причин, Гросу знову повернула собі всім вже улюблений та типовий для неї образ білявої артистки. Ба більше, прихильники зірки підтримали у її проявах змінитися та зазначили, що рудий їй був теж до обличчя.

Гросу показала дивну фотосесію
Гросу знову приміряла нове перевтілення

Нещодавно героїня нашої статті здивувала новим сміливим образом. Виконавиця в обтислому чорному вбранні приміряла на себе стильні окуляри та пожартувала, що стала вчителькою. Варто зауважити, що Аліна має хороший зір, а окуляри, скоріше, доповнення, аби схилити образ до ділової та розумної леді:

“В мене прекрасний зір. Я ношу окуляри, щоб мене вважали розумнішою і слухали діти”.

Гросу знову приміряла нове перевтілення

Нагадуємо, що в жовтні цього року стало відомо, що співачка знайшла нове кохання. У своєму профілі соціальної мережі Instagram Гросу оприлюднила романтичні кадри, як чоловік ніжно тримає її за руку під час прогулянки.

Аліна Гросу показала нового бойфренда

В наступній розповіді Аліна зауважила, що не треба її жаліти та переживати, що вона самотня. З наявного кадру помічаємо, що новий бойфренд зірки ніжно протягнув свою руку до щоки, а співачка на нього закохано кинула свій погляд. Сподіваємося, що цього разу дівчина зустріла своє справжнє щастя, яке не приведе до розчарування в особистому житті.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.