|
20.12.2023 17:01

Єдина онучка Софії Ротару пофарбувала волосся у голлівудський блонд і стала абсолютною копією Періс Хілтон

Онучка знаменитої української співачки Софії Ротару Соня наважилася на зміну іміджу та постала у новому образі. Як зараз виглядає україно-американська модель.

Неодноразово Софія Михайлівна Ротару заговорювала про речі, на рахунок яких шкодує. І варто відмітити, що у артистки їх не так багато. Здебільшого легенда української естради завжди говорила, що мала б народити більше дітей.

Як відомо, Руслана вона дуже хотіла, і навіть пішла на певні хитрощі, щоб її чоловік змирився з думкою про те, що стане батьком. Вона заявила про свою вагітність, ще не будучи при надії. Але наздогнати бажаної цілі їй вдалося дуже швидко.

Онучка Софії Ротару кардинально змінила імідж і показала результат

Онучка Софії Ротару кардинально змінила імідж і показала результат

На світ народився прекрасний хлопчик, який здебільшого мав технічний склад розуму, а волів займатися механізмами та інженерією, але, врешті-решт, пов’язав своє життя з бізнесом батька, який він йому передав після своєї смерті.

Так само, він став неабиякою опорою для своєї матері, що не могла впоратися самостійно з компанією на початку нульових, і неабияк налякала своїх фанатів тривалим зникненням зі сцени.

Так само Руслан подарував своїй Софії Михайлівні двох онуків, яких назвав на честь своїх батьків. Красуня Соня Євдокименко здебільшого успадкувала вроду своєї матері, але пропорції обличчя, структура кісток, погляд, — усе це безумовно дісталося їй від бабусі.

І тривалий час Соня дотримувалася так би мовити аристократичного стилю в усьому. Але нещодавно вона вирішила змінити свій імідж. До речі, зараз вона проживає у Сполучених Штатах Америки, і попри чутки про розставання з її бойфрендом-мільйонером Денисом, у дівчини нібито все гаразд.

Так, Соня перефарбувала своє волосся і стала ще світлішою. А завдяки макіяжу та підібраному образу на останніх фотографіях, які з’явилися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram дівчина стала просто копію легендарної іt-girl Періс Хілтон.

Чи буде Соня дотримуватися такого образу залишається загадкою, однак, експеримент вдалий, хоча і не можна сказати, даний образ найкраще підходить для онучки Ротару, яка все ж таки вилучає холодну впевненість в собі, вихованість, тактичність і навіть манери справжньої леді.