|
24.12.2023 18:04

“Приємні спогади”: Боржемська замилувала архівними фото з дітьми. Як виглядала тренерка у шлюбі з Узелковим?

Автор: Юлія Ящук

У 2018 році подружжя Боржемської та Узелкова раптово оголосили про розлучення. У розмові з Машею Єфросиніною тренерка усіляко дала зрозуміти, що колишній, за час повномасштабної війни, жодного разу не поцікавився, як його діти та ніяк не допоміг їм фінансово.

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Зазначимо, що пара перебувала у шлюбі 19 років. За цей час у них народилося двоє спадкоємців – донька Олівія та син Роберт. До слова, тренерка у своєму блозі в соціальній мережі Instagram вирішила розповсюдити спогади, які їй надіслала її фотогалерея.

Боржемська прикріпила колаж з різними архівними світлинами, на яких Роберт та Олівія ще маленькі. Гадаємо, що фото були зроблені в часи, коли Марина перебувала у шлюбі з В’ячеславом. Висловилася, що отримала від сина приємні слова з приводу її зовнішнього вигляду крізь роки.

“Обожнюю, коли фотогалерея надсилає приємні спогади. А ще привабливішим звучить, коли твій син говорить тобі: “Мамуль, капець як ти з віком стаєш все краще і краще”, – висловилася Боржемська.

Боржемська замилувала архівними фото з дітьми

Нагадуємо, нещодавно стало відомо, що В’ячеслав Узелков одружується вдруге. Боксер повідомив про заручини в соціальній мережі Facebook. На особистій сторінці він змінив статус з “неодружений” на “заручини”. Однак, хто його обраниця або хоча б фото з коханою, тренер не показує.

Своє рішення тримати в секреті кохану він пояснює тим, що вже висвітлював стосунки на публіку з колишньою дружиною Боржемською, а тепер не хоче повторювати помилок минулого. Дотримується позиції, що щастя полюбляє тишу.