|
26.12.2023 14:54

Українські зірки до та після пластичних операцій: Анна Трінчер, Катерина Репяхова та Слава Камінська

Анна Трінчер

22-річна співачка та Акторка вже двічі вносила корективи у свій зовнішній вигляд, за допомоги пластичних хірургів та косметологів. Раніше зірка розповідала, що мала комплекси через маленькі груди:

“Мені обіцяли, що вони виростуть в 15, потім в 17… І ось мене 20, і мене обманули”, – писала Анна у Insta-storie.

Також дівчина зізнавалась, що часто отримувала повідомлення з критикою, через свої форми. Трінчер мріяла про операцію з 14 років, а вже у 2022 мрія нарешті здійснилась. У своєму фотоблозі Анна поділилась результатами маммопластики.
Однак на цьому артистка не зупинилась. Трінчер робить ін’єкції краси, адже тонкі губи також її не влаштовують. Варто зазначити, що попри неочікувані зміни, шанувальники співачки підтримали її та висловили своє захоплення в коментарях у соцмережах.

Зірки до та після пластики: Анна Трінчер, Катерина Репяхова та Слава Камінська

Катерина Репяхова

Молода дружина Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова також давно мріяла про пластичну операцію, а саме ринопластику. Кілька місяців тому Репяхова все ж наважилась на процедуру, попри застереження зіркового чоловіка. Одразу після операції Катерина вийшла на зв’язок та повідомила шанувальникам, що вже плаче від щастя. Окрім ринопластики, блогерка також вирішила “підтягнути” обличчя та зробила ліпофілінг підборіддя.

Попри скептичне ставлення Віктора Павліка до таких змін, невдовзі Репяхова вирішила довершити все ін’єкціями краси. Катерина збільшила губи та опублікувала результат у свій профіль в Instagram.

Зірки до та після пластики: Анна Трінчер, Катерина Репяхова та Слава Камінська

Слава Камінська

Відома українська співачка Слава Камінська поступово змінювала свою зовнішність та експериментувала із власним стилем протягом багатьох років. Після того, як Слава почала набувати популярності, як артистка, вирішила вдатись до послуг пластичних хірургів. Спершу молода зірка зробила маммопластику, наступним кроком стала ринопластика. Наразі співачка регулярно робить ін’єкції ботоксу та збільшує губи. У 2020 році Камінська похизувалась результатами ліпосакції.

Зірки до та після пластики: Анна Трінчер, Катерина Репяхова та Слава Камінська