|
27.12.2023 10:30

Надя Дорофєєва показала свою свекруху та родинну ідилію: провели Різдво з рідними коханого чоловіка Кацуріна

Автор: Юлія Ящук

Зокрема, співачка поділилася, як провела Різдво на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Свято знаменитість зустріла в тихій та затишній атмосфері з рідними коханого. В Instagram-stories артистка показала маму та бабусю чоловіка Кацуріна за одним святковим столом.

Надя Дорофєєва показала свою свекруху та родинну ідилію

Кадр, на якому можна побачити рідних людей ресторатора Михайла Кацуріна, співачка підписала: “Ідеальний вечір”. В цей час бабуся дивилася в камеру, чоловік слухав, як йому щось говорила мама Ольга, а Надя теж ніби щось розповідала.

Надя Дорофєєва показала свою свекруху та родинну ідилію

До речі, можна побачити й смачну вечерю родини на Різдво. Цікавим є те, що святковий стіл був прикрашений різдвяними атрибутами. Майже відразу припадають до ока гуцульські свічники.

Надя Дорофєєва показала свою свекруху та родинну ідилію

Ще більшої святкової атмосфери додав телевізор, на якому увімкнули проєкт “Різдво. Ти не один” на телеканалі “1+1 Україна”. До речі, в зніманнях брали участь Надя Дорофєєва з чоловіком Михайлом Кацуріним. Дружня, затишна, тепла та по-справжньому сімейна атмосфера панувала упродовж всього вечора.

Надя Дорофєєва показала свою свекруху та родинну ідилію

Нагадаємо, співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Михайло Кацурін повідомили, що одружилися в липні цього року. Від попереднього шлюбу чоловік має двох дітей – доньку Олександру та сина Івана. Артистка зізналася, що добре ставиться до спадкоємців коханого, але не прагне стати їм другою мамою. Каже, вона їх дуже любить, оскільки вони спокійні та виховані. Втім, про народження свого первістка поки не думає.