“Запитали, чи вагітна”: Дорофєєва знову заговорила про поповнення в родині – Кацурін стане батьком з досвідом

Плітки про вагітність улюбленої знаменитості розлітаються мережею з неймовірною швидкістю й нерідко самі зірки не встигають за ними спостерігати, однак Дорофєєва наважилася розповісти, чи чекає на дитину.

Відома українська співачка Надя Дорофєєва у 2022 році зіштовхнулася з великим хейтом, нерозумінням від публіки та словесними приниженнями. Річ у тому, коли подружжя оголосило про розрив 7-річного шлюбу, аудиторія в більшості ставала на бік Дантеса, мовляв, Надя – розлучниця сім’ї Кацуріних й зрадила Володимира.

Дорофєєва знову заговорила про поповнення в родині

Сам Дантес ніколи не обговорював ексдружину в поганих тонах на публіці, ба більше, ставав на захист колишньої. Час проходить, гнів теж, тому незабаром прихильники підтримали Надю у її виборі нової долі. Найцікавіше, що Дантес обрав собі в пару колишню дружину Міші – Дашу Кацуріну. Самі не підозрюючи, потрапили у так званий любовний чотирикутник.

Дорофєєва знову заговорила про поповнення в родині

Так, нещодавно в інформаційному просторі поширилася інформація про вагітність Наді Дорофєєвої від нинішнього коханого, Міші Кацуріного. Припущення фани зробили після опублікованої світлини в сукні-сорочці, де користувачі помітили округлий животик у Наді.

Цього разу артистка прокоментувала чутки в жартівливій формі й надала відповідь на це питання. Дорофєєва показала незадоволений вираз обличчя й підписала світлину: “Коли знову запитали, чи вагітна”.

Дорофєєва знову заговорила про поповнення в родині

Таким чином, Дорофєєва натякнула, що їй не подобаються плітки навколо неї, адже нині зірка на появу малюка не чекає.

Нагадаємо, що Володимир Дантес презентував новий хіт “Чуєш”, який миттєво став трендовим на музичних хіт-парадах. Однак прихильники запідозрили, що трек присвячений колишній дружині Наді.

Схожі статті

У Катерини Репяхової скоро з’явиться дочка, але не від Віктора Павліка – “Це круто, але до чого цей цирк”

Дружина Віктора Павлика нарвалася на критику у Мережі після того, як поділилася довгоочікуваною новиною. Чому підписники Репяхової розділили з нею радість і навіть почали відписуватись.