|
11.01.2024 16:04

Оля Цибульська змінилася до невпізнання та показала обличчя без макіяжу: нова зачіска виглядає не натурально

Українська співачка Оля Цибульська показала свій новий імідж, а також обличчя без макіяжу. Підписники блогу зірки відразу зрозуміли, що її зачіска несправжня.
Автор: Юлія Ящук

Своїми власними змінами знаменитість поділилася з шанувальниками у своєму фотоблогу. Артистка показалася з пружними кучерями, прикріпивши опитування, в якому більшість підписників обрали варіант “Це перука”. Так, шанувальники мали рацію, і зірка розповіла, чому вирішила її одягати на знімання. Вона має проблеми з волоссям, тому робить все, щоб їх зайвий раз не пошкоджувати.

Оля Цибульська змінилася до невпізнання та показала обличчя без макіяжу

“Так, я на зйомки вирішила одягати перуку. В шоу-бізнесі багато хто її носить, і мало хто про це говорить. Мені приховувати немає чого. Ви знаєте, що постійні укладки забирають в тебе купу волосся, а потім жодні маски, масажі, уколи в голову вони нормально не працюють. Тому, я вирішила берегти своє здоров’я”, – розповіла Цибульська.

Оля Цибульська змінилася до невпізнання та показала обличчя без макіяжу

Крім того, співачка показала своє обличчя без косметики, тож прихильники зірки могли добре роздивитися її вигляд на фото і відео. Зазначимо, що Цибульська завжди відкрита до своєї аудиторії, тому не боїться показувати себе справжню. На світлині вона щиро посміхалася і виглядала справді розкішно та доглянуто.

Нагадуємо, 6 січня Оля Цибульська привітала свого єдиного спадкоємця Нестора з днем народження. Зірка розповідала, що вони хотіли подарувати сину емоції, провівши день на санчатах в Буковелі. Задумане втілити не вдалося, оскільки гірка з санчатами була закрита через відсутність снігу. Втім, це не завадило їм добре провести час на лижах, попередньо не вміючи на них кататися.