“Були сльози”: Оля Цибульська показала себе одразу після підтяжки обличчя та вразила виглядом (ФОТО)

Популярна українська співачка Оля Цибульська наважилася не просто на непрості косметичні процедури, але і визвалася показати це своїм підписникам.

Кар’єра артиста насправді навіть близько нелегка, як це може здаватися з першого погляду. Не кажучи про дуже виснажливий гастрольний графік та ефіри, на яких треба з’являтися попри будь-який стан здоров’я, також не менш виснажливими є заняття спортом і догляд за собою. Перед глядачем необхідно поставати в ідеальному стані, адже аудиторія так чи інакше цінує естетику, попри певні трансформації в її свідомості на рахунок того, що таке красиво, а що ні.

Оля Цибульська як ніхто про це знає. Ба більше, зірка зізнається, що ніколи не любила себе у великій вазі, завжди намагалася бути стрункою та доглянутою. 2 роки тому відбулися зміни у житті Олі, які серйозно похитнули її впевненість в собі, а також стійкість у багатьох питаннях. Серйозні переживання за батьків, а також за свою батьківщину дали небажані ефекти. Зокрема, зірка набрала зайву вагу.

Оля Цибульська показала, як виглядає після ліфтингу

Як справжній стояк та борець Оля намагається повернутися у минуле русло. Вона серйозно взялася за себе, і показує, як проходить її робота. Зокрема нещодавно зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, які були зроблені одразу після ліфтингу.

На щастя, зірка вдалася до процедури, яка не включає хірургічне втручання. Але це зовсім не означає, що їй вдалося уникнути болю. У кадрі зірка знаходиться в бинтах, і виглядає мʼяко кажучи змученою.

Оля Цибульська показала, як виглядає після ліфтингу. Скріншоти особистої сторінки зірки

Артистка зізналася, що були навіть сльози, але вона пройшла через цей етап, і також похизувалася результатом через 2 дні. Шкіра виглядала прекрасно, і дійсно можна було спостерігати ефект омолодження. Хоча його звісно не можна порівняти з повноцінною пластикою.

Нагадуємо, що минулого року Оля Цибульська вперше показала, як виглядає її чоловік Сергій, якого вона ховала від громадськості майже 10 років. Виявляється, пара разом зі школи.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.