|
12.01.2024 12:45

Катерина Осадча такого не чекала. Юрій Горбунов більше не приховує правди про вільний час: “З моїм хлопцем”

Автор: Юлія Ящук

Шоумен раніше розповідав шанувальникам, що дуже цінує час, проведений з родиною. Навіть на роботі його не покидають думки про дружину та двох синів. У його Instagram-блозі нерідко можна побачити теплі сімейні кадри, а також ознайомитися, як зіркова родина любить проводити своє дозвілля.

Юрій не приховує, що з синами не надто люблять знімання, але обожнюють всі разом переглядати результати. Зазвичай їх ініціює Катерина Осадча, яка робить все, аби атмосфера була весела, невимушена та легка. Коли шоумен запитує у коханої, що йому треба робити в кадрі, то отримує на це приємну відповідь: “нічого”. Тоді він забуває про камеру і насолоджується часом з дітьми.

До слова, нещодавно Юрій Горбунов у своєму фотоблогу поділився, як провів час зі старшим сином Іваном. Телеведучий відвідав з хлопчиком кінотеатр. Разом вони дивилися фільм “Вонка”.

“В кіно! З моїм хлопцем!”, – підписав кадр Горбунов.

На світлині хлопчик щиро посміхався, тому можна сказати, що був задоволений від походу з батьком в кінотеатр.

Юрій Горбунов більше не приховує правди про вільний час

Нагадуємо, у лютому 2017 року Катерина Осадча оголосила про шлюб з Юрієм Горбуновим. 18 лютого цього ж року Катя ощасливила Юрія сином Іваном, який для нього виявився первістком. 19 серпня 2021 року на світ з’явився другий син подружжя, на ім’я Данило.

Юрій Горбунов більше не приховує правди про вільний час

До речі, пара висловлювала своє бажання ще й усиновити дитину, однак згодом Катерина зізналася, що не наважується на цей крок з чоловіком, оскільки в Україні діє “недосконала система”.