|
13.01.2024 10:53

Надя Дорофєєва показала фірмовий сніданок від коханого Михайла Кацуріна. Добре мати чоловіка ресторатора

Автор: Юлія Ящук

Надя Дорофєєва після розірвання шлюбу з Володимиром Дантесом зіткнулася з чималою порцією хейту від пересічних громадян. Втім, це не зупинило її будувати своє життя так, як вона цього хотіла. Попри неприйняття та незадоволення від українців, артистка вийшла заміж за ресторатора Михайла Кацуріна влітку 2023 року.

Надя Дорофєєва показала фірмовий сніданок від коханого Михайла Кацуріна

До слова, нещодавно співачка поділилася у своєму фотоблогу сніданком, який приготував коханий Михайло Кацурін. Таким чином вона похизувалася перевагами життя з ресторатором та чоловіком, який обожнює готувати.

Так, на родинному столі того ранку була смажена яєчня з авокадо та червоним болгарським перцем, а також з консервованими огірками, помідорами черрі та кукурудзою. Крім того, Міша потурбувався і за подачу страви, прикрасивши її дрібкою зелені та натертим сиром. Також поруч стояв стакан з соком.

Надя Дорофєєва показала фірмовий сніданок від коханого Михайла Кацуріна

Зазначимо, що Михайло Кацурін веде кулінарний блог “Їжа” разом з Антоном Птушкіним, тому він добре знається на багатьох секретах різноманітних пригощань. До речі, Дорофєєва вже не раз із задоволенням ділилася з шанувальниками своїми сніданками, тож їй страви, приготовані чоловіком, справді до вподоби.

Нагадаємо, днями артистка знову відреагувала на припущення щодо її майбутньої вагітності. Відьма Марія Тиха в програмі “33 питання на Люкс ФМ” заговорила про появу малюка в родині Дорофєєвої та Кацуріна у 2024 році. Вона розповіла, що це буде бажання з боку чоловіка. Висловилася, що у кожному союзі є людина, яка дитину хоче більше за іншу, і це є нормою.

Дорофєєва відреагувала на ці передбачення з гумором, мовляв, вона знову буде вагітна. Раніше співачка розповідала, що не готова поки до вагітності через стрес та завантажений робочий графік.