|
13.01.2024 19:53

Дан Балан одружився? Матір співака показала неймовірні весільні кадри та засвітила розкішну наречену

В усьому світі глядачі знають лише одного представника сімейства Баланів. Дан завоював любов мільйонів на різних континентах. Однак, його сім’я також дуже успішна. Матір зірки Людмила, а також його сестра Санда сконцентрували свої зусилля на вітчизняному ринку і активно працюють в Молдові.

Зокрема Людмила користується неабиякою популярністю та повагою на батьківщині. Свого часу вона допомагала своєму сину стати знаменитістю і досягла шаленого успіху.

Матір Дана Балана Людмила показала весільні кадри

Матір Дана Балана Людмила показала весільні кадри

Артистка постійно бере замовлення на корпоративи та виступає на різноманітних святах. І це зовсім не дивно, що вона регулярно отримує подібні пропозиції, адже її харизма та запальний настрій гарантують прекрасне торжество.

Здебільшого на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являються кадри з різноманітних весіль. Так, нещодавно Людмила оприлюднила у своєму акаунті свіже відео, на якому показала свято кохання з її участю.

Наречені засвітилися в кадрі, тому можна сміливо сказати, що Дана Балана серед них не було. Однак, на даний момент виконавець також знаходиться в Молдові. Вперше за 5 років артист дав великий концерт в Кишиневі, і хоча потрапив у гучний скандал у зв’язку з цим, продовжує свої канікули.

Нагадуємо, що за останні декілька років фанати щиро розраховували на те, що Дан можливо позбавиться статусу холостяка. Його підозрювали у романі з Тіною Кароль. Втім, пізніше стало відомо, що артисти вдалися до піар-ходу, і насправді їх нічого не об’єднує окрім робочих стосунків. Тим не менш, минулого року Кароль завітала до Кишинева та зі сцени заявила, що Дан — найкращий чоловік на світі.

Тим часом Дану у своєму останньому інтерв’ю, яке стосувалося особистого життя заявив, що попри своє позитивне ставлення до концепції шлюбу не вірить, що стане чоловіком комусь.