|
25.02.2024 16:07

Як виглядає четверта дитина артиста Віктора Павліка? Молода дружина народила ще одного. Татусь щасливий

Автор: Юлія Ящук

Відоме подружжя вже неодноразово зіштовхувалося з негативними висловлюваннями користувачів мережі щодо їхнього шлюбу. Блогерка Катерина Репяхова активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram й часто спілкується з шанувальниками та хейтерами.

Катерина зазначала, що вона має найкращого чоловіка та батька для своєї дитини, а різниця у віці майже 30 років, яка так хвилює пересічних громадян, ніяк не впливає на їхні стосунки. У 2021 році молода дружина артиста подарувала йому сина Михайла, який для зірки виявився четвертим спадкоємцем.

Четверта дитина артиста Віктора Павліка

Дружина співака розповідала, що син є сенсом її життя, і навіть під час відпочинку з чоловіком в Буковелі, вона дуже сумувала за хлопчиком. Відомо, що спадкоємець Віктора Павліка та Катерини Репяхової має затримку мовлення, тож з ним активно займаються педагогічно. Михась відвідує заняття з нейрокорекції.

Блогерка відверто ділилася з підписниками особистої сторінки в соціальній мережі Instagram результатами лікування. Хлопчик повторює звуки, каже деякі слова і набагато краще розуміє звернену до нього мову.

Четверта дитина артиста Віктора Павліка

З сином зіркового подружжя проводять дихальні, сенсорні та рухові вправи. Катерина розповідала, що вони допомагають покращувати його мислення, пам’ять, увагу та сприяють врегулюванню тонусу. А ще такий комплексний підхід дозволяє стабілізувати загальний емоційний стан Михайла.

Четверта дитина артиста Віктора Павліка

Нагадуємо, дружина Віктора Павліка розсекречувала, що дуже мріє народити ще й доньку. Таким чином співак може стати батьком п’ятьох дітей.